ΚΤΜ SEE – Πρωταγωνιστές οι Δημολιάνης και Σάγμαλης σε ΟΡΕΝ και ΜΧ65

2015 pan trikala (110)Ζέστη, πολύ σκόνη και ισχυροί άνεμοι στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX 2015, στον Πρίνο Τρικάλων. Κάτω από αυτές τις συνθήκες αγωνίστηκαν οι αναβάτες της ΚΤΜ, εκπροσωπώντας με το καλύτερο τρόπο το brand της ΚΤΜ.

Στην κατηγορία OPEN, ο Σταμάτης Δημολιάνης είχε μια πολύ καλή μέρα και κατάφερε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να τερματίσει στην πρώτη θέση, πάνω στην KTM 350 SXF της ομάδας FANMOTO, και στα δύο σκέλη. Αυτή η επίδοσή του τον τοποθέτησε στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX.

Ο Αντώνης Σάγμαλης συνέχισε την καλή του πορεία, όπως ήταν αναμενόμενο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, και στα δύο σκέλη της κατηγορίας ΜΧ65, πάνω στην KTM 65 SX της ομάδας MAKINA. Έτσι παραμένει στην πρώτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX.

Την πρώτη του εμφάνιση, στο Π.Π. MX 2015, έκανε ο Ιωάννης Ντεβετζής, οδηγώντας KTM 85 SX της ομάδας SIOKIS MOTO. Ο Ιωάννης ήταν λίγο αγχωμένος και είχε μια πτώση κατά την εκκίνηση του πρώτου σκέλους. Ανέβηκε πάλι στη μοτοσυκλέτα του και κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση. Στο δεύτερο σκέλος, πήρε την 8η θέση και 7η στην βαθμολογία για το διήμερο.

Ο Ιωάννης Μόσιος οδηγώντας την KTM 250 SXF, της ομάδας RACING CENTER 500, στην κατηγορία ΜΧ2, τερμάτισε στην 6η και 12η θέση, ως αποτέλεσμα την 6η θέση στην βαθμολογία του τρίτου αγώνα στα Τρίκαλα.

Ο Κυριάκος Κόττης με KTM 450 SXF του RACING CENTER 500, τερμάτισε στην 4η και 6η θέση, στα δύο σκέλη αντίστοιχα, στην κατηγορία MX1. Σύλλεξε βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, στην βαθμολογία του τρίτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX 2015.

Ευχαριστούμε τους αναβάτες και τις ομάδες του OFF ROAD ORANGE FAMILY. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Επόμενος αγώνας: Πτολεμαΐδα 09-10/05/2015

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...