Το πρώτο τεύχος του διαδραστικού περιοδικού μοτοσυκλέτας Bikeit…είναι εδώ!

bikeitmagΣτον αέρα ξανά!…Το πρώτο τεύχος του διαδραστικού περιοδικού μοτοσυκλέτας Bikeit, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Magazine, είναι στον αέρα! Είναι ένα E-Magazine, το οποίο διατίθεται δωρεάν μέσω του issuu.com, του ηλεκτρονικού περίπτερου στο οποίο φιλοξενούνται e-magazines απ’ όλο τον κόσμο.

Κι εμείς, δεν θα μπορούσαμε, παρά να κάνουμε την διαφορά! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λοιπόν, ένα πληρέστατο περιοδικό μοτοσυκλέτας, με πολλά links, videos, και άμεση σύνδεση με το καθημερινό ηλεκτρονικό περιοδικό μοτοσυκλέτας Bikeit.gr, σε έντυπη μορφή!

Απολαύστε την τρέχουσα επικαιρότητα, τα επιλεγμένα άρθρα – που μπορεί και να μην είχατε προσέξει ανάμεσα στα 6.600 άρθρα που υπάρχουν μέσα στο Bikeit.gr! – τα τελευταία μοντέλα, την αγωνιστική κίνηση, τα νέα κόσμου αλλά και τα νέα αγοράς – 18 σελίδες !! – σε μία μορφή γνώριμη: Αυτήν, του εντύπου.

Για PC, Tablet ή κινητό, με σύνδεση internet ή χωρίς, θα μπορείτε να διαβάζετε, να ξεφυλλίζετε, να κάνετε zoom out στις σελίδες ώστε να βλέπετε όλες τις διαθέσιμες σελίδες και να επιλέγετε αυτήν που θέλετε / το άρθρο που σας αρέσει. Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατώντας στο στο ”διαβάστε περισσότερα”, θα μαθαίνετε!

Μπείτε στο issuu.com, πληκτρολογείστε bikeit, και θα το εμφανίσει πρώτο – πρώτο. Ή πατήστε στο banner που θα βρείτε σε αυτό το άρθρο, ή στο banner / εξώφυλλο στο site του Bikeit.gr (σε λίγο θα υπάρχει και το bikeitmag.gr με όλο το αρχείο).

Κατεβάστε το app του issuu.com το οποίο προτείνουμε να εγκαταστήσετε στην συσκευή σας – δωρεάν πάντα, πατήστε, ανοίξτε, διαβάστε. Τόσο απλά.

Κρατήστε το νέο Bikeit E-Magazine στην μνήμη της συσκευής σας, πάρτε το μαζί στην παραλία, στο βουνό, στο τρένο… στην τουαλέτα! Ή, κάντε το download για αργότερα – είναι πολύ ”ελαφρύ”, δεν θα σας φάει τα mb σας!

Νέα εποχή λοιπόν: Συνδυασμός ”έντυπου” και ηλεκτρονικού τύπου, σε μία νέα E-Magazine μορφή, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα!

Απολαύστε το 1ο τεύχος και θα τα λέμε, κάθε μήνα!

 

Απευθείας link

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!