MXGP – Υπέγραψαν V.Guillod, K.Strijbos και T.Gajser

NZC3KCKDXRNH0R1Z8X7TTo μεταγραφικό παζάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς την τελευταία περίοδο, με πιο πρόσφατη την ανανέωση των συμβολαίων των Kevin Strijbos και Tim Gajser ενώ ο Valentin Guillod αλλάζει κατηγορία. 

Ο Kevin Strijbos συνεχίζει στην Suzuki
To 2016 αναμένεται να είναι χρονιά αλλαγών για την Suazuki που φημολογείται ότι θα αλλάξει χέρια καθώς θα αποσυρθούν οι Eric και Sylvain Geboers ενώ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμα ο Clement Desalle. Όποια αλλαγή κι αν γίνει δεν θα επηρεάσει τον Κevin Strijbos που επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Rockstar Energy Suzuki World Team για ακόμα δύο χρόνια.

Μέχρι το 2020 στην Honda o Tim Gajser
O 18χρονος Σλοβένος θα είναι με την Honda σε όλη του την καριέρα στην ΜΧ2, μέχρι δηλαδή τα 23 του έτη όπου αναγκαστικά θα αλλάξει κατηγορία και θα ανέβει στην MXGP. Αυτό από μόνο του λέει πολλά καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο μια μεγάλη ομάδα να δίνει τόσο μεγάλα σε διάρκεια συμβόλαια σε κάποιον αθλητή και μάλιστα χωρίς να έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε κάποια κατηγορία. Ο Gajser βρίσκεται στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου της ΜΧ2 και η Honda βλέπει ότι ο Σλοβένος μπορεί να της φέρει το πρωτάθλημα αν όχι φέτος, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στην MXGP o V.Guillod το 2016
Το ηλικιακό όριο των 23 ετών έπιασε τον Valentin Guillod και πρέπει την επόμενη χρονιά να αλλάξει κατηγορία. Θα παραμείνει με Yamaha και συγκεκριμένα με την Standing Construct Yamaha που θα φτιάξει ομάδα και στην MXGP με πρώτο οδηγό τον Guillod.  Ο Ελβετός έχει ήδη κερδίσει τρία GP και διεκδικεί τον τίτλο στην MX2 τη φετινή σεζόν.

NZC3KCKDXRNH0R1Z8X7T

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!