MXDN 2015 – Ανακοινώθηκε η ομάδα του Βελγίου

timthumbΜια από τις δυνατότερες ιστορικά ομάδες του Motocross των Εθνών το Βέλγιο, ανακοίνωσε την ομάδα που θα αποτελέσει τους “Κόκκινους Ιππότες” όπως αποκαλούνται στο 69ο MXDN στο Ernee της Γαλλίας στις 26-27 Σεπτεμβρίου. 

Σε πρόσφατο αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος ο Τeam Manager της ομάδας Joel Smets παρουσίασε την ομάδα όπου για την κατηγορία της ΜΧ1 ή MXGP επιλέχτηκε ο Jeremy van Horebeek ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Στην ΜΧ2 δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Julien Lieber που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ2 ενώ τέλος στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Kevin Strijbos είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη για νίκες σε σκέλη και για καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς ο Clement Desalle δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθήσει την προσπάθεια της βελγικής ομάδας.

Στο παρελθόν οι Βέλγοι έχουν κατακτήσει το Motocross των Εθνών δεκαπέντε φορές με πιο πρόσφατη το 2012 στην πίστα Teutschenthal της Γερμανίας με τους Ken De Dycker / Jeremy Van Horebeek / Clement Desalle ενώ πέρσι είχαν κατακτήσει την δεύτερη θέση με την σύνθεση που έχουν επιλέξει και φέτος.

timthumb

Από αριστερά Joel Smets, Kevin Strijos, Juiien Lieber και Jeremy vanHorebeek.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...