ΜΧGP – Harry και Stefan Everts στην Suzuki World το 2016

Everts-and-Geboers1Ακόμα μια δυνατή επιστροφή και αλλαγή εταιρείας είχαμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. Ο Stefan Everts o δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross, αφήνει την Red Bull KTM και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Rockstar Energy Suzuki World to 2016. 

Οι σχέσεις του Stefan Everts με την Red Bull KTM είχαν παγώσει τα τελευταία χρόνια και πιθανότατα η αντιπαράθεση που είχαν έρθει Stefan και Jeffrey Herlings πριν από αρκετό καιρό δεν βοηθούσε το οικογενειακό κλίμα που θέλει να έχει η πορτοκαλί εταιρεία σε όλες της, τις ομάδες. Η εμπειρία του δέκα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή όμως βρήκε ανταπόκριση στην βελγική ομάδα των αδερφών Geboers και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Stefan επέστρεψε στην Suzuki.

Everts-and-wall

Μαζί του θα βρίσκεται και ο πατέρας του Ηarry, ένα επίσης μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του motocross, για να προπονήσουν και να βοηθήσουν τους οδηγούς της ομάδας να διεκδικήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα θα έχει έδρα το Lommel του Βελγίου όπου οι Harry και Stefan μαζί με τους αδερφούς Geboers θα ξαπολήσουν την νέα σεζόν την επίθεση της Suzuki, για την κατάκτηση των παγκόσμιων τίτλων του 2016.

Everts-action

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...