Παρουσίαση εργοστασιακής ομάδας Red Bull KTM Αμερικής 2016

Press Presentation KTM SX-F Factory Bikes 2016Η KTM παρουσίασε τις εργοστασιακές τις ομάδες που θα την εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross και ΑΜΑ Supercross το 2016. Η Red Bull στην μεγάλη κατηγορία αλλά και η προσθήκη της Troy Lee Designs στην Lites, κατεβάζουν μαζί, την μεγαλύτερη ομάδα της ΚΤΜ των τελευταίων ετών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Αμερική,  η ΚΤΜ θα έχει στην μεγάλη κατηγορία τρεις αναβάτες με πρώτο και καλύτερο τον πρωταθλητή ΑΜΑ/FIM Supercross και ΑΜΑ Motocross 2015 τον Ryan Dungey που έφερε πέρσι τον πρώτο τίτλο της ΚΤΜ στο supercross στα 450. Δίπλα του θα βρεθεί και αυτή τη σεζόν ο Dean Wilson ελπίζοντας σε μια καλύτερη εμφάνιση από την περσινή όπου ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς. Την πρώτη του χρονιά στα 450 θα πραγματοποιήσει ο πρωταθλητής ΑΜΑ Supercross Lites Ανατολής 2015  Marvin Musquin δηλώνοντας έτοιμος για την μεγάλη κατηγορία.

Ryan Dungey

Ryan Dungey

Στα 250 ή αλλιώς Lites η Troy Lee Designs και η Red Bull KTM συγχωνεύτηκαν και συνεχίζουν από κοινού την προσπάθεια τους στην μικρή κατηγορία. Έχοντας μόνο να παραδώσει η Red Bull KTM τον Justin Hill λόγω της μετάβασης του M.Musquin στα 450, η ομάδα της Troy Lee Designs θα έχει στις τάξεις της τους J.Hill, Shane McElrath και Jessy Nelson ενώ η ομάδα θα έχει και νέα ταλέντα με τους Alexander Frye και Mitchell Oldenburg να πραγματοποιούν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

To πρωτάθλημα AMA/FIM Supercross ξεκινάει στις 09/01/16 στο Anaheim της California.

Jessy Nelson

Jessy Nelson

Dean Wilson

Dean Wilson

Marvin Musquin

Marvin Musquin

Justin Hill

Justin Hill

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...