Ευχαριστήριο Ανδρέα Ανδρέου 2015

andreou teliko halphΤο 2015 αποφασίσαμε με τον πατέρα μου Νίκο να μην αγωνιστούμε στην ΜΧ65 και να μπούμε σε πιο ανταγωνιστική κατηγορία την ΜΧ85 διεκδικώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας της κατηγορίας. Οι απαιτήσεις των αγώνων ήταν μεγάλες με αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα όμως κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός. Διεκδίκησα τον τίτλο και στα δύο πρωταθλήματα κερδίζοντας αρκετούς αγώνες όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πετύχω τους στόχους μου κατακτώντας κάποιον τίτλο.

Τερμάτισα και στους δύο θεσμούς στην δεύτερη θέση, κυρίως λόγω ατυχιών αλλά και του μεγάλου ανταγωνισμού που δεν άφησε περιθώρια για άτυχες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτο από όλους τον πατέρα μου Νίκο και μαζί να εκφράσουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας στους χορηγούς που μας βοήθησαν ολόκληρη την χρονιά. Χωρίς αυτούς η συμμετοχή μας στους αγώνες δεν θα ήταν δυνατή.

Yamaha Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. – Πιπερίγκος Service – Yamalube. Moto VD, Thor, U-Ride, I-Kteo, Body Soul-Crossfit, ΛΕ.Μ.Α.Ν.

andreou teliko 1

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...