Ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το Balagian Team

IMG_7200Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ολόκληρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross πραγματοποίησε την φετινή χρονιά το MX Balagian Team συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και έχοντας την χαρά να γνωρίσει και επιτυχίες με την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας ΟΡΕΝ με τον Χρήστο Τομαρα.

Το ΜΧ Balagian Team συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Γιαννιτσών στις  25/6/16 σε έναν αγώνα όπου αγωνίστηκαν όλες οι κατηγορίες και οι περισσότεροι οδηγοί της ομάδας. Φυσικά η νίκη του φετινού πανελλήνιου πρωταθλητή Χρήστου Τομαρά στην ΟΡΕΝ ήταν για ακόμα μια φορά το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας.  Ο Τομαράς πρόβαρε τον άσσο στην μοτοσυκλέτα ένα νούμερο που θα τον ακολουθήσει την επόμενη χρονιά. Στην ΜΧ2 ο Αλέξανδρος Αλεξάκης πέτυχε το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα τερματίζοντας στην ένατη θέση κλείνοντας την χρονιά στην 15η θέση του πρωταθλήματος, μια θέση που αποτελεί μια καλή βάση για την συνέχεια της αθλητικής του καριέρας στην κατηγορία.

IMG_7463

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν και οι αδερφοί Μαυράκη, Σταύρος και Γιώργος ολοκληρώνοντας και αυτοί το πρωτάθλημα της κατηγορίας ΜΧ85. Ο Σταύρος αν και τα πράγματα δεν του πήγαν όπως θα ήθελε στα Γιαννιτσά κατάφερε με σταθερούς τερματισμούς κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη εξάδα, να πάρει την έκτη θέση και να βάλει και αυτός γερές βάσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Από κοντά και ο Γιώργος καταλαμβάνοντας τελικά την έβδομη θέση του πρωταθλήματος ολοκληρώνοντας μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες.

IMG_7090

Το ΜΧ Balagian Team θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές του για την αθλητική τους συμπεριφορά και επαγγελματική παρουσία τους στους αγώνες σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδας. Να τους συγχαρεί μαζί με τους όλους τους διακριθέντες και συμμετέχοντες του φετινού πρωταθλήματος και να ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά.

IMG_6557

Περισσότερες πληροφορίες για πωλήσεις μοτοσυκλετών στα τηλ. 6975565314 και 00491638341113, για ένδυση και ανταλλακτικά στο τηλ. 698 6901575.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!