O Jeff Emig στην Husqvarna

Jeff Emig with the 2017 Husqvarna FC 450_O παλιός πρωταθλητής AMA Supercross – Motocross Jeff Emig υπέγραψε νέα συμφωνία ως εκπρόσωπος της Husqvarna αφήνοντας την Kawasaki με την οποία συνδεόταν πολλά χρόνια. Αυτή η είδηση ίσως να μην έχει τόση σημασία όσο ο λόγος για τον οποίο έγινε. 

Ο Jeff Emig έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στο αμερικανικό Motocross και Supercross όπως επίσης έχει κερδίσει τρεις φορές το Motocross των Εθνών με τα χρώματα των Η.Π.Α. και εμπλέκεται ως εκφωνητής στην τηλεόραση αλλά και με όποιον άλλο τρόπο του είναι διαθέσιμος με τους αγώνες motocross σήμερα. Πρόσφατα τον είδαμε να συμμετέχει στην εκφώνηση των αγώνων του MXGP στο Matterley Basin και στην Mantova και με την νέα  συνεργασία του με την Husqvarna θα του δίνεται η ευκαιρία να επισκέπτεται περισσότερες φορές το ευρωπαϊκό motocross.

Jeff Emig

Η επιλογή του Jeff Emig από την Husqvarna δεν έγινε τυχαία. Πρόσφατα ο Emig μαζί με άλλους παλιούς αθλητές του MX προστέθηκαν σε έναν νέο μη κερδοσκοπικό οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών που χρηματοδοτήθηκε από επαγγελματίες του χώρου του Motocross και στόχο έχει το κοινό καλό του αθλήματος, των προπονητών και των αθλητών. Ο οργανισμός ονομάζεται United States Motorcycle Coaching Association (USMCA) και μέσω του Jeff Emig η Husqvarna θα μπορεί να συμβάλει αλλά και να έχει θέση στον νεοσύστατο οργανισμό.

Jeff Emig as Brand Ambassador for Husqvarna Motorcycles_

Jeff Emig with the 2017 Husqvarna FC 450_

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...