O Μανώλης Κρητικός στο Lommel και την ΕΜΧ250

IMG_0637Μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX2 2016, o Μανώλης Κρητικός μπορεί να επικεντρωθεί στους διεθνείς αγώνες όπου αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Τον πρώτο του φετινό αγώνα στο Ευρωπαϊκό της ΕΜΧ250 επέλεξε να είναι το Lommel του Βελγίου όπου βρίσκεται ήδη στην λίστα συμμετοχών και θα αγωνιστεί αυτό το σαββατοκύριακο. 

Δύσκολη επιλογή όχι μόνο γιατί είναι η πιο δύσκολη πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP αλλά και για τον παράξενο λόγο ότι πολλοί αθλητές ειδικά της κατηγορίας EMX250 επιλέγουν να αγωνιστούν σε αυτόν. Ίσως γιατί αυτοί που θα καταφέρουν να διακριθούν θα αποσπάσουν σίγουρα τα βλέμματα των υπευθύνων των εργοστασιακών ομάδων. Ίσως πάλι γιατί σε όσους αρέσει η άμμος, το Lommel είναι must αγώνας για να τρέξουν.

Κάπου ενδιάμεσα στα δύο είναι ο Μ.Κρητικός Junior. Του αρέσει η άμμος και έχοντας περάσει αρκετά καλοκαίρια στο Lommel ξέρει ότι μια διάκριση εκεί είναι ένα γρήγορο εισιτήριο για διεθνή καριέρα.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Έλληνα πρωταθλητή και όσο μπορεί να απολαύσει αυτόν τον “απάνθρωπο αγώνα” στην άμμο του Lommel.

IMG_9003

 

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!