MXoN 2016 – Δεν θα συμμετέχει ο Eli Tomac

Screen Shot 2014-08-29 at 20.07.02Ο πιθανότερος Αρχηγός της αμερικανικής ομάδας για το φετινό Motocross των Εθνών 2016 ήταν ο Eli Tomac όμως λίγο πριν ανακοινωθεί η ομάδα των H.Π.Α. από τον Team Manager Roger de Coster στον αγώνα της Unadilla αυτό το σαββατοκύριακο, ο Tomac έσπευσε να αποσυρθεί. 

Ο Eli Tomac είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος Αμερικανός αναβάτης του εθνικού πρωταθλήματος AMA Motocross 2016 και αναμενόταν να εκπροσωπήσει την αμερικανική ομάδα MXoN στην Maggiora της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο. Παραδοσιακά η ομάδα των H.Π.Α. ανακοινώνεται στον ιστορικό αγώνα την Unadilla, σχεδόν κάθε χρόνο και ο Team Manager της ομάδας Roger de Coster σκόπευε να κάνει το ίδιο και φέτος. Όμως αυτό θα πρέπει μάλλον να αλλάξει αφού ο Eli Tomac ανακοίνωσε ότι λόγω πολλών επαγγελματικών και αγωνιστικών του υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στον αγώνα.

Αυτή η εξέλιξη είναι φυσικά αρνητική για τους φίλους του συγκεκριμένου θεσμού αλλά είναι αποτέλεσμα των πολλών αγώνων που έχουν δημιουργήσει οι διοργανωτές σε Ευρώπη και Αμερική, που δίνουν σημαντικά χρηματικά ποσά και δεν αφήνουν χρόνο στους αθλητές για αγώνες όπως το Motocross των Εθνών.

Screen Shot 2014-08-29 at 20.07.02

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!