Η Suzuki ανακοίνωσε την ομάδα της για το MXGP του 2017

full_pichon1_192744Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2016 οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την προετοιμασία τους για το 2017. Η Suzuki ανακοίνωσε πρόσφατα τους οδηγούς που θα αγωνιστούν με τις κίτρινες μοτοσυκλέτες την νέα σεζόν. 

full_strijbos_691823

Kevin Strijbos

ΜΧGP
Η συνεργασία με τον Ben Townley δεν στέφτηκε με επιτυχία και το 2017 η Suzuki θα τον αντικαταστήσει με τον δεκαοχτάχρονο Arminas Jasikonis που ήδη αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας αντικαταστώντας τον Νεοζηλανδό για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Λιθουανός είναι γνωστός, από το γερμανικό πρωτάθλημα ADAC στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα και αποτελεί την νέα ελπίδα για την Suzuki στην κατηγορία. Μαζί του θα είναι και ο Kevin Strijbos συνεχίζοντας για ακόμα μια χρονιά με την Suzuki.

full_arminas_551574

Arminas Jasikonis

ΜΧ2
Παραμένει στην Suzuki o Jeremy Seewer για την τελευταία του χρονιά στην ΜΧ2, συνεχίζοντας και αυτός μια επιτυχημένη πορεία που τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX2. Μαζί του θα αγωνιστεί ο Bas Vaessen ένας οδηγός που αποκτήθηκε από την Suzuki μετά τα καλά του αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EMX250. Κοιτάζοντας μακριά, η ιαπωνική εταιρεία στόχευσε και έφερε στην Ευρώπη από την μακρινή Αυστραλία τον Hunter Lawrence(Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων 125) έναν ελπιδοφόρο νέο αναβάτη που και αυτός θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο και την ΜΧ2 ως τρίτος αναβάτης της Suzuki.

full_seewerpr2_365708

Jeremy Seewer

ΕΜΧ2
Η Suzuki μετά τον Lawrence απέκτησε και τον μικρότερο αδερφό του Jeff τον οποίο θα ρίξει στην μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  EMX250. Επιστρέφει στην Suzuki ο Michael Pichon μέσω του γιου του Zach που και αυτός θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EMX250. Ο δεκαεξάχρονος Zach, έκανε μερικούς επιλεκτικούς αγώνες στην EMX125 φέτος όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και η Suzuki αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του για να πετύχει τους στόχος του στην EMX250.

full_suzukipr17_483899

S.Everts και αδερφοί Hunter.

full_pichon1_192744

S.Everts και Z.Pichon.

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...