Yamaha Blu Cru και το 2017…με Ελλάδα και άσφαλτο

screenshot-2016-12-09-19-40-44To πρόγραμμα Yamaha’s bLU cRU είναι μια πλατφόρμα υποστήριξης της νέας γενιάς ταλαντούχων οδηγών αγώνων ασφάλτου και off road. Η πλατφόρμα δημιουργεί ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον για να ενθαρρύνει, να ωριμάσει και να χτίσει τα αυριανά αστέρια των αγώνων, μέσα από την καθοδήγηση και την απαράμιλλη εμπειρία του κόσμου της Yamaha Racing.

Η πλατφόρμα bLu cRU συμμετέχει στους κορυφαίους αγώνες παγκοσμίως. Οι κορυφαίοι οδηγοί της Yamaha Racing σε MXGP, Enduro, Dakar, WorldSBK, WSS και Endurance έχουν την ευθύνη να είναι πρεσβευτές του προγράμματος bLu cRU. Αυτοί οι μοναδικοί αναβάτες αποτελούν το παράδειγμα για τη νέα γενιά των αγώνων του αύριο, κρατώντας τις αξίες κλειδιά για τους αγώνες και την εκπροσώπηση των κατασκευαστών, συμπεριλαμβάνοντας την απόδοση, την μόρφωση, την αφοσίωση, τον σεβασμό μαζί με την υγεία και την εκγύμναση.  Το πνεύμα της επιτυχίας αλλά και η συμπεριφορά στα μάτια των media και των φιλάθλων του αθλήματος θέτουν τα δεδομένα για την bLu cRU γενιά του αύριο.

Για τις νεανικές φιλοδοξίες των αναβατών off road το YZ125 bLU cRU Cup προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στην πυραμίδα της Yamaha Racing. Αναβάτες μέσα από τα εθνικά τους πρωταθλήματα, χρησιμοποιώντας Yamaha YZ125 μπορούν πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Αφού γίνουν αποδεκτοί, θα παραλάβουν το πακέτο bLU cRU με αρκετά οφέλη συμπεριλαμβανομένων, ενδυμασία Yamaha Racing Paddock Blue και bLU cRU αυτοκόλλητα για την μοτοσυκλέτα τους.

Οι καλύτεροι 44 συνολικά αναβάτες(που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα) από τα εθνικά τους πρωταθλήματα θα προκριθούν στον Τελικό YZ125 Cup, έναν πραγματικό διεθνή αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην κορυφαία διοργάνωση του motocross το Motocross των Εθνών στο Matterley Basin της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τρεις καλύτεροι αναβάτες που θα αναδειχτούν από αυτόν τον αγώνα θα συμπληρωθούν από δύο αναβάτες wildcard και θα συνεχίσουν να συμμετέχουν σε μια ειδική κατηγορία Yamaha Masterclass υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία των πρεσβευτών του bLU cRU. Από αυτή την διαδικασία ένας τυχερός αναβάτης θα επιλεχτεί και θα προαχθεί στην MJC Yamaha Team ως επίσημος αναβάτης της ομάδας, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΧ125 του 2018.

Το 2016 ο 15χρονος Σουηδός Tim Edberg μετά από εκπληκτική απόδοση στο εθνικό του πρωτάθλημα αλλά και στον Τελικό του YZ125 Cup και με την καθοδήγηση από τον πρεσβευτή της Yamaha Racing, David Phillipaerts, έγινε ο πρώτος αναβάτης του προγράμματος bLU cRU και είναι ο επίσημος αναβάτης της ομάδας MJC Yamaha Team για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΧ125 του 2017.

Για το 2017 το πρόγραμμα bLU cRU επεκτείνεται στην άσφαλτο για να επιβεβαιώσει ότι ο πλούτος της εμπειρίας της Yamaha Racing  μπορεί να μεταδοθεί και στους ασφάλτινους μελλοντικούς αστέρες του αύριο. Έξι επιλεγμένοι, ανταγωνιστικοί αναβάτες που είχαν καλή απόδοση στα εθνικά τους ή διεθνή πρωταθλήματα θα επιλεχθούν ώστε να  συμμετέχουν στην κατηγορία WSS300 πάνω σε μια Yamaha YZF-R3s με ολόκληρο το πακέτο bLU cRU.

Στο τέλος του 2017, οι 14 συμμετέχοντες στο Masterclass θα συμπληρωθούν από τους δύο νικητές του ιταλικού και γαλλικού R3 Challenge, τρεις αναβάτες που θα επιλεχθούν από το ολλανδικό και ελληνικό R3 Cup ενώ επίσης δύο ακόμα αναβάτες από το ιταλικό και γαλλικό R3 Challenge θα συμμετέχουν ως wildcard.

Οι νικητές του ιταλικού και γαλλικού R3 Challenge θα αποφοιτήσουν αυτόματα από το Masterclass και θα ενταχθούν μαζί με ακόμα έξι απόφοιτους στην κατηγορία WSS300 2018 που πραγματοποιείται μαζί με το παγκόσμιο πρωτάθλημα superbike.

Αυτοί οι οχτώ αναβάτες(2 πρωταθλητές Ιταλλίας-Γαλλίας + 6 Masterclass) θα επωφεληθούν από το πακέτο R3 bLU cRUπου είναι αφοσιωμένο να βοηθάει νέους αναβάτες σε διεθνές αγωνιστικό περιβάλλον. Οι παροχές θα περιλαμβάνουν αγωνιστικά ΚΙΤ βελτιώσεων, αγωνιστικό service στην πίστα, ενδυμασία paddock και πολλά άλλα. Οι αναβάτες θα συμμετέχουν μόνοι τους στο πρωτάθλημα όπου οι κορυφαίοι θα ανέβουν στην αγωνιστική πυραμίδα της Yamaha, συμμετέχοντας στην επίσημη ομάδα της Yamaha στην κατηγορία STK600 ως επίσημος αναβάτης.

Για όσους επιθυμούν να ενημερώνονται από τις δραστηριότητες του bLU cRU προγράμματος, θα μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας Yamaha-racing.com ή από τα social media κανάλια της εταιρείας.

screenshot-2016-12-09-19-40-44

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...