H HARLEY DAVIDSON ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ALTA MOTORS

Η Alta Motors τάραξε τα νερά της χωμάτινης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας παρουσιάζοντας πριν δύο χρόνια το μοντέλο Redshift MXR που αγωνίστηκε στο Red Bull Straigh Rhythm με αξιώσεις στα χέρια του Josh Hill. Η αμερικανική εταιρεία δεν σταμάτησε εκεί και ήδη εργάζεται στην παραγωγή ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών δρόμου όπως το Redshift ST.

Alta Motors Redshift ST

Αυτή η δραστηριότητα δεν πέρασε απαρατήρητη και η Harley Davidson ενδιαφέρθηκε να συνεργαστεί με την Alta Motors στον τομέα της τεχνογνωσίας για την παραγωγή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών των δύο εταιρειών. Η διάσημη αμερικανική εταιρεία βλέποντας τα τελευταία χρόνια την μείωση του ενδιαφέροντος για τις ξεχωριστές της μοτοσυκλέτες, έβαλε στόχο το 2019 να παράγει και να προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας. Η εξειδίκευση της Alta Motors στον τομέα αυτό, θα φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα την Harley Davidson ενώ η Alta Motors θα έχει δίπλα της ένα δυνατό επενδυτή με μεγάλα κεφάλαια, που μοιράζεται το ενδιαφέρον για τεχνολογικά προηγμένες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Η πρώτη προσπάθεια ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της ΗD έγινε το 2014 παρουσιάζοντας την πρωτότυπη Livewire. Στην φωτό ένα από τα 40 κομμάτια που κυκλοφόρησαν για διαφημιστικούς σκοπούς. 

Η συνδρομή των Αμερικανών κατασκευαστών στον τομέα των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, θα φέρει σίγουρα μεγαλύτερο ανταγωνισμό και όπως είναι λογικό, θα επισπεύσει την εδραίωση των ηλεκτρικών δίτροχων στην παγκόσμια αγορά.

Alta Motors Redshift MXR

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...