ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΧ BALAGIAN TEAM ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρχηγού παρόντος, η ομάδα MX Balagian Team έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε παλεύοντας για την νίκη στον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Morocross 2018. Μια πρώτη θέση αλλά και απώλειες σημάδεψαν την προσπάθεια της μπαρουτοκαπνισμένης ομάδας.

Με την συμμετοχή του Στέλιου Μπαλαγιάν στην κατηγορία ΟΡΕΝ η MX Balagian Team έδειχνε να έχει μια πλήρη διάταξη όμως η απώλεια του Σταύρου Μαυράκη που αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αντίχειρα και έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του ώμο, δεν επέτρεψε στην ομάδα να είναι σύσσωμη.

Βασίλης Πακαταρίδης

Ωστόσο ο Βασίλης Πακαταρίδης σήκωσε για δεύτερη φορά φέτος, ψηλά την σημαία της ομάδας, κερδίζοντας την κατηγορία ΟΡΕΝ μετά από ένα δύσκολο σαββατοκύριακο για τον ίδιο. Ο Πακαταρίδης με αυτή του την νίκη, κατάφερε να αυξήσει το βαθμολογικό του προβάδισμα στην βαθμολογία. Ο περσινός πρωταθλητής της OPEN δήλωσε: “O αγώνας στα Γιαννιτσά ήταν δύσκολος για εμένα γιατί η πίστα είναι πολύ απαιτητική. Το τερέν αλλάζει συνέχεια και δεν μπορώ να ρυθμίσω την μοτοσυκλέτα μου σωστά. Στο πρώτο σκέλος πήρα την εκκίνηση και οδηγούσα τον αγώνα όμως είχε μια πτώση και έμεινα πίσω χάνοντας αρκετές θέσεις. Μετά βρήκα ρυθμό και τερμάτισα οριακά τρίτος. Στο δεύτερο σκέλος πήρα και πάλι την εκκίνηση και οδήγησα τον αγώνα κάνοντας αγώνα τακτικής που μου βγήκε στο τέλος, κερδίζοντας το σκέλος και την overall. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου MX Balagian Team, το λαστιχάδικο τους Λάζαρου Σαβίδη, το Oil Center Παπαδόπουλος, Μπούφη και 3P Racing.”

Στάθης Φυσέκης

Στην ΜΧ1 ο Στάθης Φυσέκης έπαιζε “εντός έδρας” και οδήγησε όπως πάντα θεαματικά αλλά και με ουσία για να κατακτήσει την ένατη θέση σε σκέλη και σύνολο. Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον αγώνα των Γιαννιτσών…ήξερα πως ήταν αγώνας «εντός» έδρας και έπρεπε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως και έκανα. Κατάφερα να είμαι αρκετά πιο κοντά απ’ότι συνήθως με τους πρωτοπόρους και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με περισσότερο πάθος την προσπάθεια μου. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου motodynamic spuridis και ΜΧ Balagian Team για την βοήθεια τους καθώς επίσης και την οικογένεια μου.”

Απόστολος Καραφωτιάς

Για τον Απόστολο Καραφωτιά η πίστα των Γιαννιτσών δεν του έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα όμως φέτος έδειξε να έχει βελτιωμένη απόδοση, και αν δεν είχε ορισμένες ατυχίες, θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα όπως μας είπε και στις δηλώσεις του: “Οι αγώνες στα Γιαννιτσά με δυσκολεύουν πάντα αλλά αυτός ο αγώνας μου άρεσε. Στο πρώτο σκέλος ήμουν στην 13η θέση και στην προσπάθεια μου να κάνω μια προσπέραση ο κινητήρας μου έσβησε και έμεινα πίσω. Στο δεύτερο σκέλος βρέθηκα στην πρώτη δεκάδα αλλά αντιμετώπισα πρόβλημα στο πίσω φρένο με αποτέλεσμα να μείνω μόνο με το μπροστινό και ήταν αδύνατον να εμπλακώ σε οποιαδήποτε μάχη. Τερμάτισα στην 13η θέση της ημέρας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου MX Balagian Team και το σωματείο μου της ΠΑΛΕΜΟΤ, καθώς και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου.”

Αλέξης Αλεξάκης

Ο Αλέξης Αλεξάκης έχει αναλάβει χρέη Team Manager για την ομάδα και ο τραυματισμός του Στέλιου Μπαλαγιάν το Σάββατο τον βρήκε στο νοσοκομείο συνοδεύοντας το “μεγάλο αφεντικό”. Δεν έκανε χρονομετρημένα δοκιμαστικά και την Κυριακή έπρεπε να προσαρμοστεί με την πίστα στα δύο σκέλη. Ωστόσο μετά τον τραυματισμό του είδε βελτίωση στην οδήγηση του στα Γιαννιτσά τερματίζοντας στην 17η θέση. Ο ίδιος δήλωσε:“Ήταν ένας καλός σχετικά αγώνας για εμένα. Λόγω του ατυχήματος του “ΜΕΓΑΛΟΥ” της ομάδας, έσπευσα για βοήθεια και δεν κατάφερα να κάνω τα χρονομετρημένα. Μπήκα στην μπάρα τελευταίος αλλά είχα κάνει κάποιες προπονήσεις και ένοιωθα πιο άνετος σε αυτόν τον αγώνα.. Με μια 17η θέση στο σύνολο, πάμε πιο δυνατά για τον επόμενο αγώνα, με καλύτερη προετοιμασία για καλύτερα αποτελέσματα.”

Σταύρος Βαγγελακάκης

Ανοδική πορεία σημειώνει αγώνα με τον αγώνα ο Σταύρος Βαγγελακάκης πλησιάζοντας μια ανάσα από το βάθρο της κατηγορίας ΜΧ85 στα Γιαννιτσά καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία ο Σταύρος δείχνει να προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα και σύντομα θα τον δούμε σε ένα από τα σκαλιά του βάθρου.

Γιώργος Μαυράκης

Οι ατυχίες της οικογένειας Μαυράκη δεν τελείωσαν με τον τραυματισμό του Σταύρου, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην ΜΧ2Τ. Ο αδερφός του Γιώργος αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του στο πρώτο σκέλος της ΜΧ85 αλλά συνέχισε να αγωνίζεται για να μαζέψει βαθμούς για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς η μοτοσυκλέτα του τον πρόδωσε σε ένα άλμα της πίστα με αποτέλεσμα να έχει μια πτώση και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει με τραυματισμό στο πόδι. Κατάφερε να αγωνιστεί με πόνο στο δεύτερο σκέλος μετά την συνδρομή του συναθλητή του Νικόλα Κοσιάβελου που του έδωσε την δεύτερη του μοτοσυκλέτα τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της κατηγορίας. Η οικογένεια Μαυράκη ευχαριστεί πάρα πολύ την οικογένεια του Νικόλα Κοσιάβελου για την παραχώρηση της προσωπικής τους μοτοσυκλέτας.

Στέλιος Μπαλαγιάν

Η ομάδα MX Balagian Team θα συνεχίσει την μάχη σε όλα τα μέτωπα στον επόμενο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 στις 14-15/4/2018 στην Χαλκίδα.

 

4039 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον...