H HUSQVARNA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤC 50/65/85 2019

Η Husqvarna Motorcycles παρουσίασε τα νέα της μοντέλα για το 2019, ξεκινώντας από τις μικρές motocross μοτοσυκλέτες  TC 50/65/85. Οι νέες δίχρονες μοτοσυκλέτες περιλαμβάνουν κορυφαία τεχνολογία προσφέροντας στους νεαρούς αναβάτες τις πιο προηγμένες motocross μοτοσυκλέτες της αγοράς.

Το 2019 τα TC 50/65/85 είναι μοτοσυκλέτες της επόμενης γενιάς των αναβατών motocross δίνοντας την ευκαιρία να οδηγήσουν την πρώτη τους πραγματική αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Ενσωματώνοντας το πνεύμα πρωτοπορίας της Husqvarna τα τρία αυτά μοντέλα συνεχίζουν να αποτελούν ορόσημο στον χειρισμό, την δύναμη και το βάρος της κατηγορίας τους.

TC 50 2019

HUSQVARNA TC 50
Προσφέροντας την εντυπωσιακή εμφάνιση και εργονομία των μεγάλων μοτοσυκλετών της Husqvarna το νέο TC50 είναι τέλειο για τα αυριανά αστέρια του motocross. Διαθέτοντας κορυφαία ποιοτικά υλικά, έχει σχεδιαστεί από την αρχή έτσι ώστε να αποτελεί μια κορυφαία μοτοσυκλέτα motocross. Το TC50 είναι κατασκευασμένο γύρω από το σιδερένιο πλαίσιο όπου εδράζεται ο πιο δυνατός κινητήρας της κατηγορίας.

Απορροφώντας την τελευταία τεχνολογία των δίχρονων κινητήρων, περιλαμβάνει σχεδίαση τριών αξόνων για βελτιωμένη τοποθέτηση της μάζας στο κέντρο της μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με αυτόματο φυγόκεντρο συμπλέκτη μειώνοντας την πολυπλοκότητα της λειτουργίας του, στους νέους αναβάτες. Μέρος των αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας είναι και το ειδικό ΚΙΤ μείωσης της δύναμης στους 5.5 hp.

Πρωτοποριακά εξαρτήματα όπως οι αναρτήσεις της WP συμβάλουν στην δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας ορόσημο στην κατηγορία. Το TC50 είναι εφοδιασμένο με το επαναστατικό πιρούνι WP AER 35. Εκτός από το χαμηλό του βάρος, το πιρούνι των 35mm επιτρέπει στον αναβάτη να πιέσει τα όρια του με αυτοπεποίθηση. Με 205mm διαδρομής τα μπροστινά με αέρα μπορούν να ρυθμιστούν με μια τρόμπα. Προσφέροντας 185mm διαδρομής το πίσω αμορτισέρ WP monoshock έχει συνδυαστεί μοναδικά με το μπροστινό πιρούνι.

TC 50 περιλαμβάνει
=>Κοστούμι ίδιο σχεδιαστικά με της μεγάλες μοτοσυκλέτες
=>Δισκόφρενα “μαργαρίτα”
=>Μαύρα ανοδιόμενα στεφάνια τροχών
=>Αεροτομές στα ψυγεία για καλύτερη ψύξη
=>Τιμόνι αλουμινίου με προστατευτικό μπαράκι
=>Νέα γραφικά

TC 65 2019

HUSQVARNA TC 65
Το νέο TC65 προσφέρει στους νέους φίλους του motocross την ευκαιρία να οδηγήσουν μια πλήρης αγωνιστική μοτοσυκλέτα με υδραυλικό συμπλέκτη, χειροκίνητο σασμάν για πρώτη φορά στην οδηγική τους πορεία. Περιλαμβάνοντας κορυφαία υλικά το TC65 προσφέρει ακριβώς την ίδια ποιότητα με τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της Husqvarna.

Άκρως ανταγωνιστικός στην κατηγορία των 65cc ο κινητήρας του TC65 είναι κατασκευασμένος με τα ελαφρότερα και πιο ανθεκτικά υλικά. Απορροφώντας την τελευταία τεχνολογία των δίχρονων κινητήρων περιλαμβάνει βαλβίδα ελέγχου πίεσης στην εξάτμιση, κάτι που τον βοηθάει να διατηρεί υψηλή απόδοση. Επίσης ο κινητήρας διαθέτει σασμάν έξι ταχυτήτων και υδραυλικό συμπλέκτη επιτρέποντας στον αναβάτη να έχει τον πλήρη έλεγχο της δύναμης.

Εξωτικά υλικά όπως το χυτό ψαλίδι έχουν αναμιχτεί με πρωτοποριακές λύσεις όπως το έξυπνο σύστημα ψύξης για να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα μοντέρνα και πολύ ανταγωνιστική. Στις αναρτήσεις το TC65 περιλαμβάνει το επαναστατικό πιρούνι WP AER 35 με 215 mm διαδρομής με δυνατότητα ρύθμισης στο αριστερό καλάμι. Προσφέροντας 270mm διαδρομής το πίσω πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ WP monoshock έχει συνδυαστεί μοναδικά με το μπροστινό πιρούνι.

TC 65 HIGHLIGHTS
=>Κοστούμι ίδιο σχεδιαστικά με της μεγάλες μοτοσυκλέτες
=>Τιμόνι αλουμινίου με προστατευτικό μπαράκι
=>Υδραυλικός συμπλέκτης
=>Μαύρα ανοδιώμενα στεφάνια τροχών
=>Δισκόφρενα “μαργαρίτα”[198 mm εμπρός & 160 mm πίσω]
=>Νέα γραφικά

TC 85 2019

HUSQVARNA TC 85
Ανεβάζοντας τον πήχη στην ανταγωνιστική κατηγορία των 85cc, το TC 85 περιλαμβάνει την ίδια τεχνολογία με τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της Husqvarna. Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία των πλαισίων και τις κορυφαίες αναρτήσεις της WP, προσφέρει στους νεαρούς αναβάτες την ευκαιρία να πιέσουν τα όρια τους με αυτοπεποίθηση.

Ο κινητήρας ορόσημο για την κατηγορία των 85cc συνδυάζει την υψηλή απόδοση με κορυφαία αξιοπιστία. Ο κύλινδρος είναι σχεδιασμένος γύρω από ένα καινοτόμο σύστημα power valve που ενισχύει εξαιρετικά την απόδοση σε ροπή και ελέγχο. Κλειδί στην απόδοση του κινητήρα είναι το καινοτόμο σύστημα power valve που επιτρέπει στην δύναμη να απλωθεί απλά και αποτελεσματικά. Το σασμάν έξι σχέσεων με το υδραυλικό σύστημα συμπλέκτη με διαφραγματικά ελατήρια, επιτρέπουν στην δύναμη να διανεμηθεί στις στροφές του κινητήρα.

Αντικατοπτρίζοντας την τεχνολογία που βρίσκεται στις μεγάλες μοτοσυκλέτες της Husqvarna το TC 85 απολαμβάνει τις τελευταίες εκδόσεις των αναρτήσεων της WP.  Μπροστά, το WP AER 43 έχει αέρα αντί ελατηρίου στο ένα καλάμι και λάδι στο άλλο. Προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης, το πιρούνι ρυθμίζεται εύκολα μέσω των cklikers και της ειδικής τρόμπας. Πίσω, το TC 85 είναι εφοδιασμένο με το αμορτισέρ WP XPlore PDS. Σχεδιασμένο να δουλεύει τέλεια με το πιρούνι, το αμορτισέρ είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε συμπίεση, επαναφορά και απόσβεση.

TC 85 HIGHLIGHTS
=>Αυτοκαθαριζόμενος επιλογέας ταχυτήτων
=>Μαρσπιέ σχεδιασμένα ώστε να μην συγκρατούν λάσπη-χώμα
=>Αλουμινένιο υποπλαίσιο και χυτό ψαλίδι(ένα κομμάτι)
=>Ρυθμιζόμενο γκρίπ γκαζιού της ODI
=>Φιλτροκούτι εύκολης πρόσβασης στο φίλτρο χωρίς εργαλεία
=>Μαύρα ανοδιώμενα στεφάνια τροχών
=>Δισκόφρενα “μαργαρίτα”, Formula δαγκάνες[240 mm εμπρός & 210 mm πίσω]
=>Νέα γραφικά

 

1536 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...