ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ MX BALAGIAN TEAM ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με κορυφαίο τον πρωτοπόρο της βαθμολογία της κατηγορίας ΟΡΕΝ Βασίλη Πακαταρίδη το MX Balagian Team πήρε μια καρό σημαία και δύο δεύτερες θέσεις στον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 στην Χαλκίδα. Και σε αυτόν τον αγώνα όμως δεν έλειψαν οι απουσίες από την ομάδα.

Ο αγώνας της Χαλκίδας ήταν ένας από τους καλύτερους της φετινής σεζόν με το σωματείο της ΑΜΛΕΧ να προετοιμάζει σωστά την πίστα και να βάζει τις σωστές προϋποθέσεις για δυνατές αποδόσεις από τους αθλητές. Οι Βασίλης Πακαταρίδης, Γιώργος Μαυράκης, Απόστολος Καραφωτιάς, Αλέξανδρος Αλεξάκης ήταν οι αναβάτες της ομάδας που ευχαριστήθηκαν αγώνα ενώ δυστυχώς δεν είχαμε κοντά μας τον τραυματία Σταύρο Μαυράκη αλλά και τους Στάθη Φυσέκη και Σταύρο Βαγγελακάκη που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στον αγώνα της Χαλκίδας.

Ο Βασίλης Πακαταρίδης έδωσε και πάλι την μάχη για την κατάκτηση της νίκης και παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις πτώσεις που αντιμετώπισε κατάφερε να φύγει από την Χαλκίδα με μια καρό σημαία και την δεύτερη θέση στο σύνολο κάτι που του έδωσε σημαντικούς βαθμούς για να μεγαλώσει την πρωτοπορία του στην βαθμολογία της ΟΡΕΝ. Ο ίδιος δήλωσε: “Στην Χαλκίδα είχα έναν σχεδόν τέλειο αγώνα. Η πίστα ήταν φτιαγμένη όπως έπρεπε και μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα αγώνες. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησα στην πρώτη τριάδα και γρήγορα πέρασα μπροστά και κατάφερα να κερδίσω εύκολα το σκέλος. Στο δεύτερο ξεκίνησα πάλι μέσα στην πρώτη τριάδα αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη και δεν μπόρεσα να διεκδικήσω την νίκη. Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα με αλλαγές θέσεων και μια πτώση, κατάφερα να τερματίσω στην δεύτερη θέση και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αυτό, γιατί πήρα ένα καλό προβάδισμα στην βαθμολογία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου MX Balagian Team και τον Στέλιο Μπαλαγιάν για την πολύτιμη βοήθεια του, το λαστιχάδικο του Λάζαρου Σαβίδη, Oil Center, 3P Racing, Μπούφης, oil24.gr, τον Γιάννη Τσιλογιάννη και τον Δημήτρη Νόνα.”  

Γιώργος Μαυράκης

 

Επιστροφή στο βάθρο και στους αγώνες χωρίς προβλήματα για τον Γιώργο Μαυράκη είχαμε στην Χαλκίδα με τον νεαρό αναβάτη της ΜΧ85 να απολαμβάνει τις συνθήκες και να τερματίζει άνετα στην δεύτερη θέση σε σκέλη και αγώνα.

Αποστόλης Καραφωτιάς

Πετυχαίνοντας τον φετινό του στόχο ο Αποστόλης Καραφωτιάς κατάφερε με δύο ένατες θέσεις να μπει στην πολυπόθητη δεκάδα τερματίζοντας στην δέκατη θέση του συνόλου. Ο ίδιος ανέφερε για τον αγώνα του: “The Job is Done!!! Επιτυχία για τον τέταρτο αγώνα πρωταθλήματος motocross για την ομάδα μου καθώς κατάφερα να αναρριχηθώ με δύο 9ες θέσεις στα σκέλη στην 10η θέση του συνολικού διημέρου. Ξεπέρασα τα όρια μου σε πολλούς τομείς και πίστεψα παραπάνω στις δυνατότητες μου περισσότερο από τι άλλες φορές Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παρακάτω ανθρώπους καθώς είναι η κινητήριος δύναμη σε ότι κάνω!!! …Βασίλης Καραφωτιάς πάντα εκεί(!!!) Νίνα Τσερεντζούλια, Βασίλης Τσεκούρας, Άγγελος Αργυρόπουλος, Ανθή Ευαγγέλου, Μαργαρίτα Παπακώστα, Ιωάννης Τσιλογιάννης, Νίκος Λυρίου..ξέρεις εσύ(!!!), Γιώργος Αρτέμης ο δάσκαλος πάντα εκεί(!!!), την ομαδάρα μου και τον Στέλιο Μπαλαγιάν.”

Αλέξανδρος Αλεξάκης

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Αλέξανδρο Αλεξάκη που ναι μεν απόλαυσε τις συνθήκες της πίστας από την άλλη δεν έμεινε ικανοποιημένος από την 21 θέση που κατέλαβε στον αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε: “Η Χαλκίδα φέτος μας εντυπωσίασε ως προς την οργάνωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Από την άλλη δεν ήταν η μέρα μου και ήρθα με κακή ψυχολογία και δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως θα ήθελα, κυρίως λόγω έλλειψης προπονήσεων. Σύντομα όμως έρχεται ο επόμενος αγώνας και θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και αυτούς που με βοηθάνε στους αγώνες, το MX Balagian Team, oil24.gr, Moto Psychogios, Φούρνος Γεωργιουδάκης και την ANEK Superfast.”

H ομάδα MX Balagian Team ήδη έχει το βλέμμα της στραμμένο στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο στις 28-29 Απριλίου.

1144 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....