ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΓΙΑ Μ.ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Α.ΣΑΓΜΑΛΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ADAC MX MASTERS 2018

Στο Molln της Γερμανίας βρέθηκε ο Αντώνης Σάγμαλης για να συμμετάσχει στον δεύτερο αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος ADAC MX Masters 2018 και την κατηγορία Junior Cup 125 όπου συνάντησε και τον Μανώλη Κρητικό που συμμετέχει και αυτός στην δυνατή κατηγορία MX Masters με γερμανική ομάδα φέτος. Οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να προκριθούν στον αγώνα μπαίνοντας στις 40δες των κατηγοριών τους.

Για τον Αντώνη Σάγμαλη αυτός είναι ο πρώτος αγώνας που συμμετέχει στον θεσμό καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος στην Χαλκίδα δεν του επέτρεψε να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Στον δεύτερο γύρο όμως του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει την 39η θέση και να προκριθεί στους αγώνες της Κυριακής μια επίδοση που κρίνεται εξαιρετική μια και ο ανταγωνισμός στην κατηγορία του είναι μεγάλος και ο Αντώνης δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Το Molln έφερε και τον Μανώλη Κρητικό με μια καλή επίδοση καταφέρνοντας αυτή τη φορά να προκριθεί στην 35η θέση της δυνατής κατηγορία MX Masters, δείχνοντας ότι προσαρμόζεται σιγά σιγά με την καινούργια του ομάδα και μοτοσυκλέτα.

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τους Έλληνες αθλητές και αύριο αναμένουμε ακόμα καλύτερες επιδώσεις για τους δύο πρωταθλητές μας.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...