ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Μ.ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Α.ΣΑΓΜΑΛΗ ΣΤΟ ADAC

Ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και των ευρωπαϊκών αγώνων του motocross αγωνίστηκαν οι Έλληνες πρωταθλητές μας Μανώλης Κρητικός και Αντώνης Σάγμαλης στον δεύτερο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος ADAC MX Masters 2018 στο Molln. Η πίστα δύσκολη και απαιτητική δοκίμασε τις δυνατότητες των Ελλήνων αθλητών.

Για τον Αντώνη Σάγμαλη(30-36) ήταν η πρώτη του φετινή εμφάνιση στον θεσμό καθώς στον πρώτο αγώνα ανάρρωνε από τραυματισμό. Η πρόκριση στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία ΜΧ Junior Cup 125 και η 37η θέση που κατέλαβε στον αγώνα, είναι θετικά αποτελέσματα και μια καλή αρχή για την συνέχεια του νεαρού Έλληνα αθλητή που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το πρωτάθλημα.

Αντώνης Σάγμαλης

Στην κορυφαία κατηγορία ADAC MX Masters αγωνίζεται φέτος ο Μανώλης Κρητικός, μια κατηγορία που συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και πολλούς αθλητές από δυνατούς ευρωπαϊκούς θεσμούς. Ο Μανώλης μπόρεσε να προκριθεί στον αγώνα παρουσιάζοντας βελτίωση από τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος που δεν είχε καταφέρει να είναι στην πρώτη σαραντάδα. Με τερματισμούς 34-33 στα αντίστοιχα σκέλη ο Κρητικός κατέλαβε την 35η θέση στον αγώνα παρουσιάζοντας αισθητή βελτίωση και προσαρμογή στην νέα του ομάδα και μοτοσυκλέτα.

Μανώλης Κρητικός

Ο επόμενος αγώνας του ADAC MX Masrters 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Ιουνίου στο Bielstein, όπου αναμένεται οι αθλητές μας να δώσουν και πάλι το παρόν.

 

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...