ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠANEΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 2018

Στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 στην Αρχαία Ολυμπία πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων της φετινής χρονιάς σε μια σεμνή εκδήλωση που οργάνωσε το τοπικό σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στο cafe Zorbas στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας. Λίγες ώρες μετά τον αγώνα οι νικητές του πρωταθλήματος έλαβαν τα τιμητικά έπαθλα από εκπροσώπους της περιοχής αλλά και την Ομοσπονδία.

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση των διακριθέντων της ΜΧ1 να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση κάτι που έχουν επαναλάβει στο παρελθόν καθώς πιστεύουν ότι οι προσπάθειες τους αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό και καλύτερες εκδηλώσεις από την πλευρά της Ομοσπονδίας. Από την άλλη η ΑΜΟΤΟΕ επέλεξε αυτόν τον τρόπο των απονομών για να είναι παρόν οι περισσότεροι από τους διακριθέντες των πρωταθλημάτων, μια πρακτική που θα ακολουθηθεί σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει φέτος η Ομοσπονδία.

Από αριστερά οι διακριθέντες της ΜΧ2 για το 2018, Α.Γεωργαντάς(2ος), Π.Παπίλας(3ος), Ν.Λυρίου(1ος), Φ.Ζούνης(4ος), Χ.Τομαράς(6ος).

Από αριστερά οι διακριθέντες της ΜΧ2Τ για το 2018, Α.Ανδρεόυ(1ος), Σ.Μαυράκης(3ος), Σ.Πασπαλιάρης(4ος).

Από αριστερά οι διακριθέντες της ΜΧ65 για το 2018, Δ.Γανωτής(1ος), Σ.Φωτάκης(2ος), Μ.Σακελαρίου(3ος), Χ.Π.Ταμβάκος(4ος), Α.Λάτσης(5ος). 

Από αριστερά οι διακριθέντες της ΜΧ85 για το 2018, Μ.Κανάκης(1ος), Ν.Κοσιάβελος(2ος), Ν.Κανελλόπουλος(3ος), Γ.Μαυράκης(4ος), Κ.Παυλόπουλος(5ος)

Από αριστερά οι διακριθέντες της ΟΡΕΝ για το 2018, Σ.Δημολιάνης(2ος), Β.Πακαταρίδης(1ος) Ε.Μπαλατσός(3ος) Κ.Παπαδόπουλος(5ος), Β.Μπαμπάς(6ος)

Από αριστερά οι διακριθέντες της Quad για το 2018, Κ.Ντούζος(1ος), Α.Κατσινέλης(3ος), Ζ.Χριστόπουλος(4ος)

Στην ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής κατέκτησε τον 16ο τίτλο της καριέρας του. Προτίμησε να το γιορτάσει στην πίστα μαζί με τους υπόλοιπους της κατηγορίας, και όχι στην εκδήλωση που ακολούθησε μετά τον αγώνα.

1143 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...