MXON 2018 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

H νικήτρια των τεσσάρων τελευταίων ετών και κάτοχος του τροπαίου Champerlain Trophy Γαλλία, ανακοίνωσε την ομάδα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο φετινό Motocross των Εθνών στις 07/10/2018 στο Red Bud των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θα περίμενε κανείς τον Marvin Musquin ως πιο προσαρμοσμένο στις αμερικανικές συνθήκες μια και αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια εκεί, να ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας όμως σε ακόμα μια χρονιά ο Musquin δεν θα εκπροσωπήσει τα εθνικά του χρώματα πιθανότατα για τον ίδιο λόγο που δεν είχε αγωνιστεί και πέρσι, θέλοντας να προετοιμαστεί για το Monster Cup που θα γίνει αμέσως μετά τον αγώνα του Εθνών.

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και οι Romanin Febvre Gautier Paulin παρά την κακή χρονιά που διανύουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ανεβάζουν την Γαλλία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο MXoN. Επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2014 όπου ξεκίνησε το απίστευτο γαλλικό σερί νικών στο Εθνών. ο Dylan Ferrandis κυρίως γιατί πηγαίνει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα AMA Motocross αλλά και γιατί είναι καλύτερα προσαρμοσμένος με τις συνθήκες της νέας Ηπείρου. Οι Γάλλοι είναι πάντα το φαβορί αλλά φέτος ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι αρκετά σκληρός. Δείτε παρακάτω το video με την παρουσίαση της ομάδας.

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...