ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ…ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ CITROEN JUMPER BIKER SOLUSION

Υπάρχουν φορές που είναι περίπλοκο να συνδυάσετε τα χόμπι με τον ελεύθερο σας χρόνο. Σε όσους αρέσει η ελευθερία του κάμπινγκ, τα ταξίδια με φορτηγό (ή τροχόσπιτο), ενώ είστε λάτρεις και της μοτοσικλέτας, συνήθως έχετε να επιλέξετε μεταξύ ενός ή του άλλου, κατά το σχεδιασμό των διακοπών σας.

Αν αυτή είναι και η περίπτωσή σας, είστε τυχερός. Η Citroën παρουσίασε ένα νέο μοντέλο camper van μεγάλου όγκου ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικό για να μεταφέρει δύο μοτοσυκλέτες σε ειδικό γκαράζ, κάνοντας απολύτως φυσιολογική ζωή μέσα σας συνδυάζοντας φορτηγό και μοτοσυκλέτα στις εξορμήσεις σας.

Λέγεται Citroën Jumper Biker Solution  και το όνομά του δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχής, γιατί είναι μια πλήρης πρόταση για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές που χρειάζονται ένα φορτηγό για να ταξιδέψει με όλα όσα χρειάζεστε. Για να γίνει αυτό, η Citroën έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Γερμανικού ειδικού Flexebu .

Η καινοτομία σε σχέση με το παραδοσιακό τροχόσπιτο είναι ότι στην Flexebu εργάστηκαν για να περιλαμβάνουν ένα σύστημα ασφαλισμένο με ράγες βιδωμένες σε ράγες πλαισίου επιτρέποντας τη φόρτωση, τη στερέωση και τη μεταφορά δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού. Για την περαιτέρω διευκόλυνση της φόρτωσης και εκφόρτωσης των μοτοσυκλετών ο κατασκευαστής συμπεριέλαβε ένα ηλεκτρικό βαρούλκο.

Με το σύστημα φόρτωσης των μοτοσυκλετών, ο εσωτερικός χώρος δεν μειώνεται υπερβολικά, αφού υπάρχει αρκετός χώρος για να μπορέσετε να κάνετε μια κανονική ζωή. Σε περίπτωση που δεν μεταφέρετε τις δύο μοτοσυκλέτες μπορεί να τοποθετηθεί διπλό πτυσσόμενο κρεβάτι στο τμήμα του γκαράζ. ενώ με τις μοτοσυκλέτες μέσα, θα υπάρχουν μόνο δύο θέσεις για ύπνο στην ανυψωμένη οροφή.

Είναι σαφές, ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν ορισμένες παροχές, όπως ένα κάθισμα με τραπέζι ή ένα μπάνιο, τα οποία παρέχει η Volkswagen στο Grand California , αλλά υπάρχουν αμέτρητα λίτρα αποθήκευσης σε πολλαπλά έπιπλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νεροχύτη , αφαιρούμενο τραπέζι , ψυγείο, περιστρεφόμενες βάσεις στα καθίσματα και εξωτερική πτυσσόμενη τέντα.

Το εκπληκτικό της τροποποίησης αυτής είναι ότι η Flexebu χρησιμοποιεί ειδικά εξαρτήματα για τα ράφια, που επιτρέπουν την τοποθέτηση και αφαίρεση των ντουλαπιών με ευκολία επεκτείνοντας τον διαθέσιμο εσωτερικό χώρο φόρτωσης ώστε να χρησιμοποιείτε σαν van εργασίας τις καθημερινές και ως όχημα αναψυχής τα Σαββατοκύριακα .

Η λύση Jumper Biker θα είναι διαθέσιμη μόνο με τον κινητήρα BlueHDi των 160 ίππων και το πλαίσιο L3H2, διαμόρφωση μήκους 6 μέτρων. Ναι, θα είναι δυνατή η επιλογή χωρίς ανυψωτική οροφή, αφήνοντας ένα εξωτερικό ύψος 2,52 μέτρων που θα φτάσει στα 2,67 μέτρα με την οροφή εγκατεστημένη και 3,56 μέτρα ύψος με την οροφή ξεδιπλωμένη.

Η τιμή του Citroën Jumper Biker Solution είναι περίπου 46.000 ευρώ μια τιμή αρκετά λογική αν σκεφτεί κανείς ότι κάτι αντίστοιχο όπως το  Volkswagen Grand California T6 ξεκινά από 37.500 ευρώ με ελάχιστο εξοπλισμό και σαφώς λιγότερο χώρο.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...