MXGP SEVLIEVO – OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους χωρίς προβλήματα, οι Παναγιώτης Κουζής και Δημήτρης Μπαξεβάνης κατέλαβαν στο Sevlievo της Βουλγαρίας την 25η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2018 και Ευρωπαϊκό ΕΜΧ250 2018 αντίστοιχα.

Με μεγάλο αντίπαλο την ζέστη ο Παναγιώτης Κουζής αγωνίστηκε στα δύο σκέλη της κορυφαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross στο GP της γειτονικής Βουλγαρίας και με τερματισμούς 24-23 κατέλαβε την 25η θέση του αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή παρουσία του Έλληνα πολυπρωταθλητή στο πρωτάθλημα έναντι αντιπάλων που έχουν ακολουθήσει ολόκληρη της έως τώρα σεζόν ή τουλάχιστον αρκετούς αγώνες. Η πρώτη επαφή έγινε και τώρα ακολουθεί η επόμενη και τελευταία φετινή συμμετοχή του Πανελλήνιου Πρωταθλητή της ΜΧ1 2018 στον 18ο γύρο του ΜΧGP στην Τουρκία το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

O Δημήτρης Μπαξεβάνης με τερματισμούς 24-25 στα αντίστοιχα σκέλη της ΕΜΧ250 κατέλαβε την 25η θέση στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ηπειρωτικά πρωταθλήματα στον κόσμο.

2053 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMA MX 2024 – O H.DEEGAN ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤΕΦΕΡ ΜΕ ΤΟΝ T.VIALLE ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ WASHOUGAL

Στον όγδοο γύρο του ΑΜΑ Motocross 2024 παραλίγο να είχαμε την μεγάλη ανατροπή στα 250...