ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜAΔΑ ΜΧ ΒΑLΑGIAN TEAM ΣΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ TOΥ 2019

Σήμερα λάβαμε μια επιστολή από τον ιδιοκτήτη της ομάδας MX Balagian Team Στέλιο Μπαλαγιάν η οποία μας ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motoross του 2019. Η MX Balagian Team ήταν μια ομάδα που είχε σημαντική παρουσία στο ελληνικό motocross και σίγουρα αποτελεί απώλεια για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι κι αν ασχοληθεί την φετινή χρονιά ο Στέλιος Μπαλαγιάν και θα χαρούμε να τον δούμε έστω και σαν θεατή σe κάποιον αγώνα του ελληνικού motocross.

Ακολουθεί η επιστολή….

“Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα! Εδώ και τρία χρόνια η ομάδα MX-Balagian υπάρχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross η οποία δημιουργήθηκε με μεγάλη αγάπη και μεράκι μέσα από την καρδιά μου. Και θα μπορούσα να πω ότι είναι μία από τις πιο εμφανίσιμες ομάδες και καλοστημένη στο πανελλήνιο motocross! Αντιμέτωπη με μεγάλες εταιρείες του πρωταθλήματος καταφέραμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του πρωταθλήματος και να πάρουμε κάποια πρωταθλήματα το 2017 και το 2018! Μετά από πολλές σκέψεις θα ήθελα ανακοινώσω με μεγάλη μου λύπη και πόνο ότι ομάδα MX-BALAGIAN δεν θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα μότοκρός το 2019.”

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...