SIDI CROSSFIRE 3 SRS…OTAN H ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Όταν το motocross καλεί, η SIDI απαντάει!
Συνεχίζοντας την συνεργασία της με τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Antonio Cairoli και με τον περσινό πρωταθλητή ΜΧ2 Jorge Prado, η SIDI παρουσίασε την νέα της γκάμα στην κορυφαία της μπότα Crossfire 3 SRS. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε με τις επιτυχίες των Cairoli και Prado σε ΜΧ1 και ΜΧ2 αντίστοιχα, κερδίζοντας τον πρώτο μεγάλο διεθνή αγώνα στην Riola Sardo της Ιταλίας και το Internazionali d’ Italia 2019.

Γιατί κι εσύ θα πρέπει να επιλέξεις SIDI
Αυτό είναι το μυστικό των πρωταθλητών! Η Crossfire 3 SRS είναι μια ακαταμάχητη μπότα σε όλα τα τερέν και τις συνθήκες. Δεν υπάρχει καμία όμοια της. Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους, από οπουδήποτε άλλη μπότα σε αγώνες εκτός δρόμου.

Η Crossfire 3 SRS είναι διαθέσιμη στο κοινό σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από τα κλασικά μέχρι τα πιο μοντέρνα, καλύπτοντας την ζήτηση για ομοιομορφία με στολές και χρώματα των πελατών της. Επίσης, μέσω των ανταλλακτικών που διαθέτει, μπορεί ο πελάτης να φτιάξει την δική του χρωματική μορφή στην μπότα του.

Από κατασκευαστικής άποψης, ο μεγάλης αντοχής σχεδιασμός της, είναι κάτι που εκτιμούν οι κορυφαίοι αναβάτες του παγκόσμιου motocross, σχεδιασμός που περιλαμβάνει:

1) Προστασία και άνεση στον αστράγαλο: H περιοχή των αστραγάλων υποβάλλονται σε ακραίες κινήσεις με μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού. Διαθέτοντας ball joint στους αστραγάλους, αυτό δεν επιτρέπει τις μεγάλες εκτάσεις κίνησης της περιοχής, προστατεύοντας τους τένοντες ενώ ταυτόχρονα το πόδι μπορεί να κάνει κινήσεις εμπρός και πίσω.

2) Ρυθμίσεις στην περιοχή της γάμπας: Με ένα πρόσθετο εξάρτημα στην εσωτερική πλευρά της μπότας, ο αναβάτης προστατεύεται από την θερμοκρασία του κινητήρα αλλά επίσης με την ελαστική προσθήκη επιτυγχάνει και καλύτερο γκριπ στο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας. Αυτό το εξάρτημα μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα και από τις δύο μεριές και να προσαρμοστεί σε όλα τα μεγέθη γάμπας, ή ακόμα και σε αυτούς που χρησιμοποιούν μεγάλες προστατευτικές επιγονατίδες. Με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζεται το σωστό κλείσιμο της μπότας.

3) Αλλαγή σόλας SRS: Αυτή η καινοτομία της SIDI επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει το μέρος της σόλας που φθείρεται, εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας 4 βίδες. Επίσης μπορεί να αλλάζει με αυτόν τον τρόπο από την σόλα enduro στην σόλα ΜΧ ανάλογα με την προτίμηση.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της SIDI θα βρείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο:

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή,
117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108
fax: 210 9241971
website: www.tzortzopoulos.gr
email: info@tzortzopoulos.gr

 

1545 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον...