MXGP 2019 – ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ YAMAHA ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

To 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP η ομάδες της Yamaha εμφανίζονται δυνατές για να πρωταγωνιστήσουν στις δύο μεγάλες κατηγορίες αλλά και στις υποστηρικτικές του πρωταθλήματος.

Με δύο ομάδες και τέσσερις αναβάτες στην ΜΧGP,  και πιο συγκεκριμένα τις Monster Energy Yamaha και Wilvo Yamaha, οι μπλε παραμένουν δυνατοί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Michele Rinaldi Monster Energy Yamaha παραμένει με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015 Romain Febvre και τον rookie της περσινής σεζόν Jeremy Seewer ενώ δεν συνεχίζει με την ομάδα ο Jeremy van Horebeek.

Ανανεώσεις έγιναν και φέτος στην Wilvo Yamaha MXGP με την επιστροφή στην Yamaha του Gauteir Paulin, ενώ για ακόμα μια χρονιά η ομάδα θα έχει τον Arnaud Tonus.

Στην ΜΧ2 η Κemea Yamaha συνεχίζει με τους Yago Geerts και Ben Watson σε μια σύνθεση δύο αναβατών από την περσινή σεζόν, καθώς δεν θα είναι μαζί της ο Vsevelod Brylyakov. Μετά το περσινό βάθρο του Watson στην Ρωσία και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην βαθμολογία ο 21χρονος αναμένεται να δώσει την μάχη για ακόμα περισσότερα βάθρα το 2019. Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Geerts ανεβαίνοντας στο βάθρο στο GP της Λετονίας, κερδίζοντας το έπαθλο της Youthstream’s ‘Jan de Groot’ ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης της κατηγορίας.

Στην ΕΜΧ250 με Team Manager τον παλιό παγκόσμιο πρωταθλητή David Philippaerts, η ομάδα SDM Corse Yamaha EMX250 θα παρατάξει τους Gianluca Facchetti, Ruben Fernandez, Rick Elzinga και Caleb Grothues. Στην ίδια κατηγορία η ομάδα MJC Yamaha’s θα συμμετέχει με τον πρωταθλητή EMX125 2018 Thibault Benistant ενώ θα συνεχίσει στην EMX125 με τους Florian Miot, Luca Diserens και τον νικητή του YZ125 bLU cRUCup 2018, Magnus Smith.

H παγκόσμια πρωταθλήτρια Kiara Fontanesi θα συμμετέχει με Yamaha στο πρωτάθλημα WMX με δική της ομάδα την MX Fonta Yamaha WMX, στην οποία προσέλαβε και την Larissa Papenmeier.

 

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...