3ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2019, ΧΑΛΚΙΔΑ – Π.ΚΟΥΖΗΣ ΚΑΙ Α.ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Με πάρα πολύ αέρα αλλά και με καινούργιο αμμουδερό τερέν ξεκίνησε ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 στην Χαλκίδα. Στα προκριματικά σκέλη οι Παναγιώτης Κουζής και Ανδρέας Ανδρέου πήραν τις pole positions ενώ στα πρώτα σκέλη ο Βασίλης Πακαταρίδης ήταν ο νικητής της ΟΡΕΝ, ο Θανάσης Κομνηνός πήρε την πρώτη του νίκη στην Senior και στα μικρά, οι Σωτήρης Φωτάκης και Καμαρινός Παυλόπουλος επικράτησαν σε ΜΧ65 και ΜΧ85 αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας.

Προκριματικό σκέλος ΜΧ1

Προκριματικό σκέλος ΜΧ2

Πρώτο σκέλος ΟΡΕΝ – Senior

Πρώτο σκέλος ΜΧ65

Πρώτο σκέλος ΜΧ85

 

 

Τον δεύτερο σερί προκριματικό του αγώνα κατέκτησε ο Π.Κουζής. Πέρασε τον Δ.Κοντολέτα που πήρε την εκκίνηση και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, Γιάννη Τουρατζίδη, Νίκο Λυρίου και Κοντολέτα. Ο Λυρίου τιμωρήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά σε περιστατικό με τον Γ.Τουρατζίδη στο τέλος του προκριματικού σκέλους και αποκλείστηκε από την διαδικασία των προκριματικών. Θα διαλέξει τελευταίος θέση στην μπάρα αύριο. 

Μετά την νίκη του στον προηγούμενο αγώνα ο Ανδρέας Ανδρέου έχει ανέβει ψυχολογικά και το έδειξε σήμερα κερδίζοντας στα προκριματικά της ΜΧ2. Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέου αγωνίζεται εντός έδρας και αύριο αναμένεται να είναι πιο δυνατός. 

Πέντε στα πέντε για τον Βασίλη Πακαταρίδη στην ΟΡΕΝ. 

Ο Καμαρινός Παυλόπουλος κέρδισε δύσκολα στην ΜΧ85 καθώς ο Νικόλας Κοσιάβελος τον πίεζε σε ολόκληρο το σκέλος. 

Ακόμα μια νίκη για τον Σωτήρη Φωτάκη στα ΜΧ65.

 

1150 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – “DEJA VU” ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.ΖΟΥΝΗ…ΔΥΣΚΟΛΑ Ο Π.ΚΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες, αλλά...