6ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2019, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΞΑΝΑ Ο Π.ΚΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ POLE ΤΗΣ ΜΧ1…Ο Α.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΜΧ2

Με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ένα καλοκαιρινό αεράκι να δροσίζει την κατάσταση ξεκίνησε ο έκτος αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 στην πίστα της Μεγαλόπολης. Ο Παναγιώτης Κουζής επικράτησε σε΄ένα ακόμα προκριματικό σκέλος της ΜΧ1 ενώ ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς θα επιλέξει πρώτος θέση στην μπάρα της ΜΧ2. Νίκη του Μανώλη Σκύβαλου στην ΟΡΕΝ και επιστροφή στις νίκες για τον Σπύρο Μητρόπουλο στην Senior. Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Martin Milev κατάφερε να κερδίσει άνετα το πρώτο σκέλος των Quad.

Προκριματικό σκέλος ΜΧ1

Προκριματικό σκέλος ΜΧ2

Πρώτο σκέλος ΟΡΕΝ

Πρώτο σκέλος Senior

Πρώτο σκέλος Quad 

 

O Παναγιώτης Κουζής κέρδισε την σκληρή μάχη με τον Άρη Τσαρνα στην αρχή του προκριματικού σκέλους της ΜΧ1 για να επικρατήσει άνετα στην συνέχεια. 

Από την αρχή μέχρι τον τερματισμό ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς κατάφερε να οδηγήσει το προκριματικό σκέλος της ΜΧ2 παρά την πίεση που του άσκησε ο Ανδρέας Ανδρέου. 

Το αήττητο σερί του από τον Πύργο, συνέχισε ο Μανώλης Σκύβαλος και στην Μεγαλόπολη επικρατώντας άνετα στην ΟΡΕΝ.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Senior Σπύρος Μητρόπουλος κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας το πρώτο σκέλος της κατηγορίας. 

Τα Quad επέστρεψαν στο πρωτάθλημα  όπου στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, ο Martin Milev κατάφερε να κερδίσει άνετα το πρώτο σκέλος του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος για την κατηγορία. 

1147 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής δημιούργησε ένα βαρύ τερέν για το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου...