7ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2019, ΝΕΑ ΓΩΝΙΑ – ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο MICKEY…ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Γ.ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ

O τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 ξεκίνησε σήμερα στην πίστα της Νέας Γωνιάς που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στον θεσμό. Η αρκετή σκόνη, οι πολλές απουσίες και η καλοκαιρινή διάθεση ήταν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας ενώ πραγματοποιήθηκε το πρώτο μικτό σκέλος των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2, λόγω των περιορισμένων συμμετοχών (κυρίως στην ΜΧ1). Με τον Παναγιώτη Κουζή να πετάει “λευκή πετσέτα” μη συμμετέχοντας στον αγώνα αλλά και χωρίς τον Άρη Τσαρνά που και αυτός δεν εμφανίστηκε στον αγώνα,(δύο οδηγών που είχαν βαθμολογικά, ελπίδες για τον τίτλο) ο Γιάννης Τουρατζίδης κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της ΜΧ1 όποια και αν είναι η έκβαση των αυριανών αγώνων. Τον μικτό προκριματικό σκέλος κέρδισε ο Michael Ivanov συμμετέχοντας αυτή την φορά στην κατηγορία ΜΧ1. Πρώτος για την ΜΧ2 πέρασε την γραμμή του τερματισμού ο πρωταθλητής της κατηγορίας Αλέξανδρος Γεωργαντάς ενώ η απουσία του Μανώλη Σκύβαλου στο σκέλος της OPEN, έδωσε τον τίτλο στον Βασίλη Πακαταρίδη που κέρδισε το σκέλος της κατηγορίας. Στην Senior την πρώτη του νίκη κατέκτησε ο Παναγιώτης Σιδέρης ενώ στις μικρές κατηγορίες ο Καμαρινός Παυλόπουλος με την νίκη του, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην MX85 και ο Σωτήρης Φωτάκης φαίνεται να παίρνει την ρεβάνς από τον Βούλγαρο Vencislav Tachev που είχε κερδίσει τον αγώνα των Σερρών. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του Σαββάτου της Νέας Γωνιάς.

Προκριματικό σκέλος MX1/ΜΧ2

Πρώτο σκέλος ΟΡΕΝ

Πρώτο σκέλος Senior

Πρώτο σκέλος MX85

Πρώτο σκέλος MX65

Πρώτο σκέλος Quad

Ο M.Ivanov έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο στα χρονομετρημένα και επικράτησε άνετα στο προκριματικό σκέλος ΜΧ1/ΜΧ2.

Ο πρωταθλητής της ΜΧ2 Αλέξανδρος Γεωργαντάς προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Γ.Τουρατζίση και Μ.Ιvanov επικρατώντας άνετα στην κατηγορία του. 

Νίκη και τίτλος για τον Βασίλη Πακαταρίδη στην OPEN.

Αύξησε ακόμα περισσότερο την πρωτοπορία του στην βαθμολογία μετά την νίκη στο πρώτο σκέλος της ΜΧ85 ο Καμαρινός Παυλόπουλος, αλλά ο τίτλός παίζεται ακόμα στο αυριανό τελευταίο σκέλος της χρονιάς.

Ο πρωταθλητής της ΜΧ65 Σωτήρης Φωτάκης θέλει να πάρει την ρεβάνς από τον V.Tachev από τον αγώνα των Σερρών. Σήμερα ‘εκανε το πρώτο βήμα.  

 

 

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...