MIA ANAΣΑ Ο Δ.ΜΠΑΞΕΒΆΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΜΧ2Τ…ΚΑΙ Ο Π.ΚΟΥΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣTHΝ MXGP

Στο Afyonkarahisar της Τουρκίας πραγματοποιήθηκε ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2019 και ο τελευταίος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX2T 2019 όπου και στις δύο κατηγορίες είχαμε ελληνικές συμμετοχές.

Στην μεγάλη κατηγορία ΜΧGP του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Κουζής πραγματοποίησε την δεύτερη φετινή του εμφάνιση τερματίζοντας τελικά στην 22η θέση ενώ στο πρώτο σκέλος βρέθηκε μια ανάσα από την βαθμολογούμενη 20άδα τερματίζοντας στην 21η θέση.

Μια ανάσα, από το βάθρο στην συγκεκριμένη περίπτωση, βρέθηκε ο Δημήτρης Μπαξεβάνης στην δίχρονη ευρωπαϊκή κατηγορία EMX2T όπου συμμετείχε μαζί με τον Ανδρέα Ανδρέου. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και υπήρχε ενδιαφέρον μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις δύο πρώτες θέσεις, με αποτέλεσμα να στηθούν μόνο έξι αναβάτες στην μπάρα της εκκίνησης. Ο Μπαξεβάνης με τερματισμούς 5-3 τερμάτισε στην τέταρτη θέση του αγώνα, μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από το βάθρο της κατηγορίας! Ο Ανδρέου πετυχαίνοντας τερματισμούς 4-4, κατέλαβε την πέμπτη θέση της ημέρας. Πρωταθλητής στην ΕΜΧ2Τ αναδείχτηκε  ο Mike Kras, επιστρέφοντας στην κορυφή της κατηγορίας από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της τότε ΕΜΧ300.

Επέστρεψε στην κορυφή των ευρωπαϊκών μεγάλων δίχρονων ο Mike Kras. 

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...