ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ DRAKOS ENGINEERING ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ

Μια από τις παλαιότερες εταιρείες στην αγορά της μοτοσυκλέτας η Drakos Engineering(από το 1963) πρόσφατα εγκαινίασε το νέο κατάστημα της στην καρδιά του εμπορικού κόσμου της Αθήνας στην Καλλιρόης 47, δίνοντας την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό να δει από κοντά μοναδικά προϊόντα για την μοτοσυκλέτα και το ποδήλατο. Κάτω από τους ήχους του DJ Jojo Legas και με πλήθος διάσημων χωμάτινων μοντέλων να στολίζουν τον χώρο, στήθηκε ένα moto-party στην Καλλιρόης με τους φίλους αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου της μοτοσυκλέτας να απολαμβάνουν το εορταστικό περιβάλλον.

Φυσικά, όλοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον ρουχισμό της Troy Lee Dsigns, Aftershokz και FXR που αντιπροσωπεύει η Drakos Engineering στον καλαίσθητο νέο χώρο, όπου ο κόσμος της μοτοσυκλέτας μπορεί να προμηθεύεται επιπλέον, τα προϊόντα της ATHENA-GET, Pro-X, OGIO, Wossner, Boyesen, Selle Dalla Valle όπως και την νέα μόδα, τα εκπληκτικά ηλεκτρικά πατίνια της Seqway Ninebot Kick Scooter.

Παίρνοντας ενέργεια από το ενεργειακό ποτό της HELL και ανεβάζοντας ποιοτικά το κέφι με τα κρασιά της Tzivani Bio Wines, η γιορτή ολοκληρώθηκε τις βραδυνές ώρες. Τέλος εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Δουλείες στο νέο κατάστημα και να χαιρετίσουμε την επέκταση των δραστηριοτήτων της Drakos Engineering στην αγορά της μοτοσυκλέτας.

1544 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
JT 520X1RX-RING ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BIKE ALERT

Χάρις την κορυφαία τεχνολογία και χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα ειδικών κραμάτων ατσαλιού, η JT...