Η ΚΤΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤA FACTORY EDITION TOY 2020!

Το 2019 ήταν μια κυρίαρχη χρονιά για την KTM με το νεαρό Jorge Prado 61 να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στην MX2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP!

Ο 18χρονος Ισπανός κυριάρχησε με την ομάδα Red Bull KTM Factory Racing και το KTM 250 SX-F και για να το γιορτάσουν οι Αυστριακοί παρουσίασαν μια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία ΚΤΜ 250 SX-F PRADO MY2020.


Πέρα από τις εμφανισιακές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα έχουν προστεθεί και πολλά powerparts όπως οι εργοστασιακές τιμονόπλακες σε πορτοκαλί χρώμα, composite προστατευτική ποδιά, σέλα Selle Dalla Valle. Η μοτοσυκλέτα έχει επίσης πορτοκαλί πλαίσιο, ημίπλευστη εμπρός δισκόπλακα με προστατευτικό, πορτοκαλί πίσω γρανάζι και τα πάντα εντυπωσιακά γραφικά του Prado.


Από τις εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής δεν θα μπορούσε να λείπει μια στα χρώματα του θρυλικού Antonio Cairoli ο οποίος βοήθησε να δημιουργηθεί η τελευταία γενιά motocross της Αυστριακής εταιρίας. Αποτίοντας φόρο τιμής στο θρύλο του αθλήματος η KTM δημιούργησε την 450 SX-F CAIROLI MY2020!!

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...