AMA/FIM SX 2020 – ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ Ο D.FERRANDIS ΜΕΤΑ ΤΟ ANAHEIM II

H προσπέραση του Dylan Ferrendis στον Christian Craig στον Τελικό των 250 Δύσης στο Anaheim II για τον τρίτο γύρο του AMA/FIM Supercross 2020 απασχόλησε την αγωνιστική ημέρα, με τους θεατές να αποδοκιμάζουν τον Γάλλο και την ΑΜΑ να αναλαμβάνει δράση.

Όλα έγιναν στον Τελικό της κατηγορίας 250 Δύσης, όταν ο Ferrandis είχε ακόμα μια κακή εκκίνηση και προσπαθούσε να φτάσει στην πολυπόθητη πρώτη του φετινή νίκη. Ο Craig βρισκόταν στην δεύτερη θέση, αρκετά πίσω από τον πρωτοπόρο του αγώνα Jett Lawrence και ο Ferrendis έπρεπε να τον περάσει γρήγορα αν ήθελε να έχει ελπίδες για την νίκη. Επέλεξε να κάνει μια παράτολμη κίνηση μπαίνοντας εσωτερικά του Craig με αποτέλεσμα όπως είπε ο ίδιος, να γλιστρήσει την τελευταία στιγμή και πέσει πάνω στον Craig. Ο Ferrandis έπεσε και αυτός αλλά κατάφερε να σηκωθεί και μάλιστα να πάρει την νίκη στον αγώνα. Όσο για τον Craig, αν και δεν τραυματίστηκε, δεν κατάφερε να συνεχίσει καθώς η μοτοσυκλέτα του είχε πρόβλημα.

Με το γεγονός ασχολήθηκε και η ΑΜΑ επιβάλλοντας στον Dylan Ferrandis δωδεκάμηνη ποινή επιτήρησης για επικίνδυνη οδήγηση, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που οδηγήσει ξανά κατά αυτόν τον τρόπο σε αυτό το διάστημα θα του επιβληθεί βαριά ποινή.

939 More posts in SUPERCROSS category
Recommended for you
AMA SX 2024 – ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ LAWRENCE ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ 16Ο ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ DENVER

Το ΑΜΑ Supercross 2024 έφτασε αισίως στον προτελευταίο του γύρο στο Denver, οπού οι αδερφοί...