SPY PHOTOS – ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΜΧ1

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2020 αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς στην μεγάλη κατηγορία της ΜΧ1 εμφανίζονται πολλοί μνηστήρες για τον φετινό τίτλο. Όμως πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, οι μεταγραφικές κινήσεις των αθλητών της κατηγορίας απασχολούν ακόμα, κι ας βρισκόμαστε μόλις 20 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις Σέρρες. Η μεγάλη είδηση, ο Παναγιώτης Κουζής ίσως να μην είναι με την Honda την φετινή σεζόν!

Για το πρωτάθλημα του 2020 η μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή του Μανώλη Κρητικού στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΜΧ1…ή μήπως δεν είναι η μοναδική έκπληξη;

Νωρίτερα μέσα στην σεζόν είχαμε δημοσιεύσει την επιστροφή του Μανώλη Κρητικού στο ελληνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στην ΜΧ1 αυτή τη φορά με την ομάδα της ΚΤΜ. Από την ΚΤΜ στην ΤΜ, μεταφέρθηκε ο Νίκος Λυρίου ενώ είναι αβέβαιη η συμμετοχή του πρωταθλητή του 2015 της κατηγορίας Δημήτρη Κοντολέτα.

Σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο ο Νίκος Λυρίου βρέθηκε από την ΚΤΜ στην Big Balls MX Suzuki για να καταλήξει στην ΤΜ Racing- The Family.

Ο αναβάτης όμως που φαίνεται να μην έχει καταλήξει με τι θα τρέξει την φετινή χρονιά, είναι ο 16 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Παναγιώτης Κουζής. Οι ολοένα και εντονότερες εμφανίσεις του με μοτοσυκλέτα της Big Balls MX Suzuki το τελευταίο διάστημα, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προετοιμάζεται να αγωνιστεί με την σουηδική ομάδα. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την κοπή πίτας – προπόνηση που διοργάνωσε η ΛΕΜΣ στην πίστα της Σπερχειάδας την περασμένη Κυριακή, όπου ο Κουζής εμφανίστηκε με το Suzuki RMZ450 που είχε αγωνιστεί στο Σουηδικό GP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP την περσινή σεζόν. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες από την προπόνηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ή με τι θα τρέξει στις Σέρρες.

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...