Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ MOTOCROSS ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Αγαπητοί φίλοι του motocross,
Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την πολύ επιτυχημένη ολοκλήρωση του σχολείου motocross της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ., την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.
Το σχολείο πραγματοποιήθηκε στην πίστα motocross “Δωροθέα Αναστασοπούλου” η οποία βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά απόσταση από την πόλη του Αιγίου.

Ο χειμωνιάτικος ήλιος επέτρεψε στους συμμετέχοντες να αφήσουν τα jacket στους σάκους και να χαλαρώσουν, έχοντας το νου τους στα λόγια των εκπαιδευτών και όχι στο τζάκι που καίει στο σπίτι.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ., και ειδικότερα οι εκπαιδευτές Γιώργος Ηλιόπουλος και Νεκτάριος Παπαβασιλείου, με την αστείρευτη διάθεση η οποία προέρχεται από την τεράστια αγάπη τους για το motocross, προσέφεραν δωρεάν αυτήν την ημέρα σε όλους τους συμμετέχοντες. Πέραν των ντόπιων αναβατών, στο σχολείο συμμετείχαν αναβάτες από το Μεσολόγγι, την Πάτρα και την Αθήνα. Ήταν μοναδική η χαρά των εκπαιδευτών, όταν εντός της πίστας μπορούσαν να μετρήσουν 25 μοτοσυκλέτες με αναβάτες από 11 ετών έως 50+. Μεταξύ των αναβατών και δυο πολύ νεαρές αδερφές αναβάτριες οι οποίες εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους επάνω στις, φυσικά, δίχρονες μοτοσυκλέτες τους!! Μπράβο στις κόρες αλλά και στον μπαμπά!! Όμορφη εικόνα, οι τρεις φίλοι οι οποίοι φόρτωσαν την μια μοτοσυκλέτα που ήταν διαθέσιμη και ξεκίνησαν για το σχολείο!! Το δικό τους χρώμα στην πίστα έδωσαν οι μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του ’90!!

Μεγάλα χαμόγελα κατά την άφιξη των μαθητών και η ημέρα άρχισε με τον βασικό τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών ενώ παράλληλα αφιερώθηκε χρόνος στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

Με μεγάλη προσήλωση, οι μαθητές άκουσαν την θεωρία από τους εκπαιδευτές. Παρουσιάστηκαν οι βασικές τεχνικές χειρισμού της μοτοσυκλέτας, η συντήρηση που πρέπει να πραγματοποιεί ο αναβάτης ώστε η μοτοσυκλέτα να είναι λειτουργική και ασφαλής και έγινε αναφορά στην προετοιμασία που πρέπει να κάνει ένας αναβάτης μέσω της γυμναστικής.
Απορίες λύθηκαν, διευκρινίσεις δόθηκαν και το μάθημα συνεχίστηκε εντός της πίστας όπου οι μαθητές, απόλυτα πειθαρχημένοι, ακολουθούσαν τις υποδείξεις των εκπαιδευτών για να πραγματοποιήσουν τις ασκήσεις. Όλοι οι μαθητές τα πήγαν περίφημα και στο τέλος της ημέρας, όλοι είχαν πολλά εφόδια για να μπορούν, συνειδητά πλέον, να δουλέψουν την τεχνική τους στις προπονήσεις τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συμμετείχαν στο σχολείο μας. Τα χαμόγελα των μαθητών στο τέλος της ημέρας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή των εκπαιδευτών.
Το σχολείο του επόμενου επιπέδου θα ακολουθήσει σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στην Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. και φροντίστε να διαβάζετε τα μαθήματά σας!!

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...