MXGP 2020 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ GAS GAS

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2020 στο Matterley Basin της Αγγλίας, η Gas Gas παρουσίασε τις νέες της ομάδες σε ΜΧGP και ΜΧ2, ανοίγοντας ένα μεγάλο νέο κεφάλαιο για την αγωνιστική δράση της εταιρείας.

Η Gas Gas αποτελεί πλέον μέλος του ομίλου των επιχειρήσεων της PIERER Mobility AG από την περσινή σεζόν παίρνοντας θέση δίπλα στις ΚΤΜ και Husqvarna. Φυσικά, σε πρώτο στάδιο μοιράζεται πολλά από τις δύο αδελφές εταιρείες και ήδη έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της, σε Rally και Trial ενώ αυτό το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει και στο motocross στις κατηγορίες MXGP με την Standing Construct Gas Gas και τους Glenn Coldenhoff – Ivo Monticelli και στην MX2 με την DIGA Procross Gas Gas Factory Juniors και τους Jeremy Sydow – Simon Langenfelder. Οι νέες motocross μοτοσυκλέτες της Gas Gas θα κυκλοφορούν με τις ονομασίες MC 450F και MC 250F σε MXGP και MX2 αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video των νέων ομάδων της Gas Gas όπως και φωτογραφίες των νέων motocross μοτοσυκλετών της ισπανικής εταιρείας!

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...