MXGR 2020 – ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Περνώντας τις μέρες μας στο σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον πρόσφατο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020 με τις γνωστές φωτοιστορίες των Τρικάλων από τον φακό της CP Productions.

Σε αρκετούς αγώνες το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Κόττης έχει δώσει το παρόν, παραμένοντας ένθερμος και ενεργός φίλαθλος, μέχρι να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Ο αγώνας φαίνεται να ήταν δύσκολος για τους αθλητές της Senior, με τον νικητή της κατηγορίας Μ.Καρασακαλίδη να θέλει μερικές ανάσες στο τέλος του αγώνα.
Σκληροί ανταγωνιστές μέσα στην πίστα, φίλοι αμέσως μετά τον τερματισμό. Χάρισαν θέαμα με τις μάχες τους οι Σ.Βαγγελακάκης #199 και Σ.Φωτάκης #94 αλλά και θαυμασμό με την συμπεριφορά τους μετά τον αγώνα.
Ο Α.Ανδρέου πέτυχε νωρίς την πρώτη του φετινή νίκη ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
O Μ.Ivanov όπως δήλωσε ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα για προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό της ΜΧ300 καθώς θεωρεί ότι στην ΜΧ1 έχουμε το πιο δυνατό πρωτάθλημα των Βαλκανίων.
New paddock look!
Ένα από τα καλύτερα σκέλη της χρονιάς έγινε στην OPEN με τον K.Τζιώρα να επικρατεί μετά από αμέτρητες προσπεράσεις του Β.Πακαταρίδη, έναν αγώνα που εκτός από τους θεατές απόλαυσαν και οι ίδιοι οι οδηγοί.
Η οδήγηση του “Mickey” ήταν για σεμινάριο, αυτή τη φορά με δίχρονο 250!
Το πολύχρωμο καραβάνι του ελληνικού motocross περιμένει την εξομάλυνση της κατάστασης και την επιστροφή στην κανονικότητα για να βρεθεί ξανά στον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος.
1143 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...