ENDUROGP 2020 – H FIM ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ PROMOTION ΤΟ 2021

Μετά από 15 χρόνια, η ABC Promotions του Bastien Blanchard αλλά και του πατέρα του Alain, δε θα διοργανώσει αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP μετά το πέρας του 2020. Τα ηνία για το 2021 αναλαμβάνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία FIM.

Οι πληροφορίες αν και δεν είναι επίσημες ωστόσο είναι βάσιμες, με την λήξη της συνεργασίας FIM και ABC Promotions στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να επαναφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP στην θέση που είχε πριν μια πενταετία και για να το πετύχει αναλαμβάνει η ίδια την διοργάνωση και προβολή του πρωταθλήματος για το 2021. Παράλληλα αναζητεί promoter να αναλάβει τον θεσμό για τουλάχιστον δέκα χρόνια από το 2022 έως και το 2032.

Ωστόσο η συνεργασία της FIM με την ABC Promotions θα συνεχιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Super Enduro, τουλάχιστον μέχρι το 2024 όπου διαρκεί η σύμβαση και φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να καταθέσει πρόταση για να αναλάβει ξανά το EnduroGP μετά το 2021.

Αυτή η ενέργεια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η FIM διοργανώνει και ελέγχει σε όλα τα επίπεδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP, και τον αγώνα του International Six Days of Enduro(ISDE).

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...