AMA SX/MX – O R.DUNGEY ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

O τέσσερις φορές πρωταθλητής AMA Motocross και τέσσερις ΑΜΑ/FIM Supercross Ryan Dungey έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αναζητά ομάδα για να στηρίξει την προσπάθεια του.

O RD ξεκίνησε μια νέα καριέρα με την Geico Honda to 2020 όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Ο αδερφός του παραμένει μηχανικός του C.Sexton οπότε οι δεσμοί δεν κόπηκαν τελείως. .

Ο 30χρονος Αμερικανός και θρύλος του αθλήματος, αποσύρθηκε το 2017 από τους αγώνες έχοντας κατακτήσει τον τελευταίο του τίτλο AMA/FIM Supercross στην μεγάλη κατηγορία. Την φετινή σεζόν ανακοινώθηκε η εμπλοκή του με την ομάδα της Geico Honda ως σύμβουλος και μέτοχος της ομάδας όμως αυτή η συνεργασία δεν τελεσφόρησε και ο Dungey ανακοίνωσε την αποχώρηση του στην αρχή του πρωταθλήματος.

Η φωτογραφία είναι από την φωτογράφιση της Gieco Honda. Ο Ryan έχει κρατήσει αυτή τη μοτοσυκλέτα για τις προπονήσεις του.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ryan να ψάχνει για χορηγούς για να αγωνιστεί την νέα σεζόν, πληροφορίες που μοιράστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πριν τον αγώνα του Spring Creek. Τα σενάρια τώρα τον θέλουν να παραμένει στην Geico Honda μια και οι οικονομικοί δεσμοί δεν φαίνεται να έχουν επιλυθεί από την πρόσφατη συνεργασία τους αλλά δεν είναι απίθανο να αναζητά και έναν ρόλο στην νεοσύστατη ομάδα της Gas Gas επιστρέφοντας εμμέσως στην ΚΤΜ, που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες μαζί.

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...