ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ YZ BLU CRU FIM EUROPE CUP SUPERFINALE 2020

Λόγω της πανδημίας COVID-19, h Infront Moto Racing και Yamaha Motor Europe έχουν πάρει τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουν το 2020 YZ bLU cRU FIM Europe SuperFinale, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του MXGP του Lommel, στο Βέλγιο στις 24 Οκτωβρίου.

Έχοντας κατά νου την ασφάλεια, μετά από μια σειρά από σενάρια συζητήθηκαν και αναθεωρήθηκαν οι αγώνες. Ωστόσο, με μεγάλη λύπη η Infront Moto Racing και η Yamaha Motor Europe επέλεξαν να ακυρώσουν το φετινό YZ bLU cRU FIM Europe SuperFinale, καθώς και το bLU cRU Masterclass, το οποίο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στα τέλη του έτους. Η ενίσχυση των ταξιδιωτικών περιορισμών σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και το γεγονός ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες επέστρεψαν πρόσφατα στο σχολείο για πρώτη φορά μετά από μια μακρά απουσία, ίσως εμπόδιζαν μερικούς αγωνιζόμενους να παρευρεθούν. Η Infront Moto Racing και η Yamaha Motor Europe έχουν δεσμευτεί να διοργανώσουν μια διασκεδαστική και δίκαιη εκδήλωση και, χωρίς τη δυνατότητα να το κάνουν, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την ακύρωση του φετινού YZ bLU cRU FIM Europe SuperFinale.

Αν και το SuperFinale YZ bLU cRU FIM Europe Cup και το bLU cRU Masterclass δεν θα προχωρήσουν όπως είχε προγραμματιστεί, η Yamaha Motor Europe παραμένει δεσμευμένη να υποστηρίξει το πρόγραμμα bLU cRU και θα ακολουθήσει τους αναβάτες YZ125, YZ85 και YZ65 στα εθνικά πρωταθλήματα τους.

Η εστίαση είναι τώρα στην προετοιμασία για το 2021 YZ bLU cRU FIM Europe Cup και στη διασφάλιση ότι το 2021 YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία «μία φορά στη ζωή» στο τέλος μιας σκληρής περιόδου αγώνων.

Ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές για τα κύπελλα 2021 YZ125, YZ85 και YZ65 bLU cRU FIM Europe θα κοινοποιηθούν στο www.Yamaha-Racing.com.

David Luongo – Διευθύνων Σύμβουλος της Infront Moto Racing: «Με μεγάλη λύπη, πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του Superfinale του YZ bLU cRU FIM Europe Cup για το 2020 που έπρεπε να πραγματοποιηθεί στο Lommel. Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει τη φανταστική συνεργασία που είχαμε με τη Yamaha τα τελευταία χρόνια. Μοιραζόμαστε το όραμά τους για επένδυση σε νεαρά ταλέντα με αυτόν τον διαγωνισμό που δίνει στη Yamaha ενθουσιώδη τη δυνατότητα να οδηγήσει κατά τη διάρκεια του MXGP μπροστά από τεράστιο πλήθος και τηλεόραση! Η εκδήλωση θα επιστρέψει σίγουρα το 2021 στο ημερολόγιο και για πολλά ακόμη χρόνια. “

Paolo Pavesio – Διευθυντής Marketing και Motorsport, Yamaha Motor Europe: «Λυπούμαστε που ανακοινώσαμε ότι έπρεπε να ακυρώσουμε το φετινό YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale, καθώς γνωρίζουμε πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η εκδήλωση, να παρευρεθείτε, να αγωνιστείτε παρατηρώ. Είναι πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να κλείσετε μια σεζόν απίστευτων αγώνων μαζί με ολόκληρη την οικογένεια Yamaha σε ένα μέρος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η κατάσταση μας έδινε ελπίδα για μια ευκολότερη κατάσταση ταξιδιού, επομένως μαζί με την Infront πήραμε την απόφαση να διατηρήσουμε την εκδήλωση εντός του ημερολογίου MXGP. Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, με χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη να εργάζονται για να περιορίσουν μια πανδημία, καθιστώντας ταυτόχρονα ασφαλές για όλους να απολαύσουν τον αθλητισμό. Ενθαρρύνουμε επίσης τους νεαρούς μας αναβάτες bLU cRU να επικεντρωθούν στην εκπαίδευσή τους και να κατανοήσουν ότι επέστρεψαν πρόσφατα στο σχολείο, κάτι που θα δυσκολευόταν να παρακολουθήσουν. Λυπούμαστε πολύ που η «τάξη 2020» θα χάσει αυτήν την εμπειρία, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ενθουσιώδεις και χαρούμενοι που μπορούμε ακόμα να αγωνιστούμε τοπικά και εργαζόμαστε ήδη για να κάνουμε το 2021 YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale μια αξέχαστη εμπειρία! »

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...