MXGR 2020 – ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μετά από αρκετά χρόνια είχαμε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross το Φθινόπωρο. Οι εναλλαγές της φωτεινότητας του ήλιου αλλά και η συννεφιά που πηγαινοερχόταν στην πίστα των Γιαννιτσών έδωσε στην CPP τόσο διαφορετικές εικόνες που δίνουν την εντύπωση ότι είναι από διαφορετικούς αγώνες. Απολαύστε το φωτογραφικό μας αποτύπωμα από τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά.

Όταν θέλεις να δεις αγώνα motocross αλλά είναι κεκλεισμένων των θυρών!
Ο φύλακας της πίστας είχε χρόνια να δει τόσο κόσμο.
Ο Σ.Φυσέκης σε πτήση για την τρίτη θέση της ΜΧ1.
Μια φωτογραφία από το μέλλον…Α.Ανδρέου(#101) και Α.Ράδος(#97) άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα της ΜΧ2 του 2021.
Μιλώντας για πάθος….ο Λ.Κολοκυθάς ήρθε μα ΤΑΧΙ από την Λάρισα για να τρέξει τον πρώτο του αγώνα στην MX2. Μαζί με ένα φίλο του, μια σκηνή και φυσικά την μοτοσυκλέτα του!
Μηχανικά προβλήματα καθυστέρησαν τον Π.Παπίλα στο πρώτο σκέλος της ΜΧ1.
Στο πρώτο σκέλος της ΜΧ1 και ο Ν.Λυρίου είχε προβλήματα με ένα τραυματισμό στο πόδι όμως ένοιωσε καλύτερα στο δεύτερο και αγωνίστηκε με αξιώσεις.
Όταν είσαι…μέσα στα πράγματα!
Μιλώντας για πάθος…ο Κ.Ιακωβίδης(αριστερά) για να αποφύγει τα ακριβά διόδια του “ψηλού” φορτηγού του, ήρθε στον αγώνα από την παλιά εθνική. Έκανε πάνω από 10 ώρες για να φτάσει και πιθανότατα έκανε και άλλες τόσες για να γυρίσει πίσω στην Αθήνα!
Style check…!

Φωτογραφίες: CPP (Κ.Παπαδόπουλος – Δ.Ντέλιος)

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...