ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ HUSQVARNA ENDURO TE300 KAI FE350 ROCKSTAR EDITION 2021

Με την επέκταση της σειράς enduro 2021 TE και FE, η Husqvarna Motorcycles με χαρά ανακοινώνει την άφιξη των πρώτων μοντέλων TE 300i και FE 350 Rockstar Edition. Βασισμένα σε περιορισμένους αριθμούς, με αναβαθμίσεις που εστιάζουν στον ανταγωνισμό, κάθε μοτοσυκλέτα παρέχει ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία μαζί με μια πραγματική εργοστασιακή εμφάνιση.

Αντικατοπτρίζοντας τις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιεί η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, οι TE 300i Rockstar Edition και FE 350 Rockstar Edition διαθέτουν ατσάλινα πλαίσια από μολυβδαίνιο χρώμιο επεξεργασμένα με μια σκληρή επίστρωση χρώματος. Περαιτέρω τεχνικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα μαύρο κάλυμμα καθίσματος με επιπλέον νευρώσεις για αυξημένη πρόσφυση, ένα μπροστινό προστατευτικό δίσκου, έναν ανθεκτικό οδηγό πίσω αλυσίδας και ένα πίσω γρανάζι Supersprox.

Εξασφαλίζοντας κορυφαία ισχύ και διασφαλίζοντας χαμηλό κόστος συντήρησης, το TE 300i Rockstar Edition παρέχει αξιόπιστη δίχρονη απόδοση με τον προηγμένο κινητήρα 300 cc. Με εντυπωσιακή ροπή, το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου αφαιρεί την ανάγκη τόσο για αλλαγές ψεκασμού όσο και για προ-μίξη καυσίμου. Εξοπλισμένο με ελαστικά Michelin Enduro, το ελαφρύ και ευέλικτο TE 300i Rockstar Edition είναι εξοπλισμένο για να πάρει τις πιο δύσκολες διαδρομές.

Το FE 350 Rockstar Edition συνδυάζει κορυφαία ανάρτηση WP και καινοτόμα ηλεκτρονικά στάνταρ. Σε συνδυασμό με τον συμπαγή κινητήρα DOHC 350cc, ικανό να αποδίδει δύναμη σαν 450, η άνετη εργονομία και ο ευέλικτος χειρισμός του σαν μοτοσυκλέτα 250cc, εξασφαλίζουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ βάρους και ισχύος. Παρέχοντας την δυνατότητα του traction control για βελτιωμένο έλεγχο σε γλιστερό έδαφος, η μοτοσικλέτα έχει ολοκληρωμένη με τα αποδεδειγμένα ελαστικά Enduro της Michelin. Χτισμένο από το καλά δοκιμασμένο FE 350, το FE 350 Rockstar Edition προσφέρει πραγματική ευελιξία και μπορεί να κυριαρχήσει στο απαιτητικό έδαφος, στα χέρια οποιουδήποτε αναβάτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά TE 300i Rockstar Edition και FE 350 Rockstar Edition:
– Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing γραφικά
– Πλαίσιο μαύρου χρώματος
– Μπλε τιμονόπλακες CNC
– Μαύρο κάλυμμα καθίσματος με επιπλέον νευρώσεις
– Προστατευτικό μπροστινού δίσκου
– Μπλε πίσω γρανάζι Supersprox
– Μπλε οδηγός αλυσίδας
– Γκρι λαβές ODI

Παρέχοντας άνεση, προστασία και στυλ, η λειτουργική Offroad Apparel Collection διασφαλίζει ότι οι αναβάτες όλων των ικανοτήτων είναι πλήρως προετοιμασμένοι για την επόμενη διαδρομή τους. Μια ολοκληρωμένη γκάμα προστατευτικού εξοπλισμού που λαμβάνει υπόψη τις μοναδικές προκλήσεις της offroad οδήγησης, όλα τα προϊόντα προσφέρουν αντοχή και παρουσιάζουν πολλά καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα μοντέλα Husqvarna Motorcycles 2021 TE 300i και FE 350 Rockstar Edition διατίθενται σε επιλεγμένες αγορές σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna Motorcycles. Η διαθεσιμότητα διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, ανατρέξτε στον εισαγωγέα της Husqvarna Motorcycles.

616 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...