Ο Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ MXGP ΣΤΟ LOMMEL

Ο πανελλήνιος πρωταθλητής της ΜΧ1 Μανώλης Κρητικός συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στους δύο από τους τρεις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Lommel του Βελγίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2020. Μιλώντας στα social media για αυτή του την εμπειρία, την αναδημοσιεύουμε για να την μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας.

“Συμμετείχα τη προηγούμενη εβδομάδα στο πρώτο και τρίτο γύρω του παγκόσμιου πρωταθλήματος motocross στο Lommel, Βέλγιο! Είμαι πολύ χαρούμενος με τον πρώτο γύρο γιατί παρόλο που ξεκίνησα τελευταίος και στα δύο σκέλη μετά από πτώση, ήμουν αρκετά δυνατός για να κυνηγήσω, να περάσω και να διατηρήσω δυνατό ρυθμό μέχρι το τέλος. 22 και 24 για 25 overall. Να σημειώσω ότι για πρώτη φορά σε αγώνα παγκόσμιου που η διάρκεια κάθε σκέλους είναι πάνω κάτω 35 λεπτά, ο πρώτος μου έριξε μόνο ένα γύρο. Ενώ στο παρελθόν σε πίστες όπως Lommel ή Assen 2 γύροι ήταν σίγουρο. Ενδιαφέρον να δω τί διάφορες θα έχω πλέον σε πίστα με σκληρό έδαφος. Τώρα, στον τρίτο γύρο, που οι συνθήκες ήταν βροχή και λάσπη και η άμμο σε κάποια σημεία γλιστρούσε αρκετά σε κάποια άλλα ήταν πολύ βαριά. Δεν μπορούσα να οδηγήσω καθόλου και επειδή δεν μπορούσα να βρω καλό ρυθμό, βγήκα τρεις γύρους μετά το πρώτο σκέλος και δεν μπήκα στο δεύτερο. Είμαι απογοητευμένος σε σημείο που θα ακυρώσω το πλάνο να κατέβω Ιταλία για να συμμετάσχω στην emx open την επόμενη εβδομάδα και θα κάτσω εδώ για να κάνω προπόνηση σε αυτές τις συνθήκες. Το αποφεύγω καιρό αλλά ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσω. Σπέσιαλ ευχαριστώ στην ΚΤΜ S.E.E και την ΑΜΟΤΟΕ”.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...