AMA MX/SX – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TROY LEE DESIGNS RED BULL GAS GAS 2021

Υπό τις φτερούγες του ομίλου ΚΤΜ η Gas Gas έχει κάνει το μεγάλο βήμα και στον ιλουστρασιόν κόσμο του αμερικανικού πρωταθλήματος motocross μπαίνοντας στην αγωνιστική δράση με δυνατές κινήσεις. Σε πρώτη φάση η συνεργασία με την ομάδα της Troy Lee Designs που μπορούμε να πούμε ότι μετά τα ΚΤΜ απλά άλλαξε μοτοσυκλέτες περνώντας στις Gas Gas.

Με την τελευταία ανακοίνωση μάθαμε και ότι μεγάλος χορηγός της ομάδας είναι η Red Bull ενώ ξεκαθάρισε ότι από την προηγούμενη σύνθεση της ομάδας παρέμεινε στα 250 μόνο ο Pierce Brown και θα έχει στο πλευρό του τον Michael Mossiman, μια εσωτερική αλλαγή αφού και αυτός ήρθε από την αδελφή ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna.

Φυσικά η μεγάλη μεταγραφή για την νέα ομάδα της Gas Gas είναι αυτή του Justin Barcia που άφησε την Monster Energy Yamaha και από την νέα σεζόν θα είναι κάτω από τις τέντες της Gas Gas. Αυτή θα είναι η μεγάλη εξέλιξη της TLD την νέα σεζόν καθώς με τον Bam Bam εισέρχονται στον κόσμο της μεγάλης κατηγορίας των 450. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από τους δύο αναβάτες της στα 250 θα αγωνιστούν σε Ανατολή και Δύση και είναι περίεργο ότι είναι μόνο δύο!

1970 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024 ξεκίνησε σήμερα στην Ισπανία με τα προκριματικά...