AMA MX/SX – ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Όπως είδαμε πρόσφατα οι παρουσιάσεις των ομάδων του AMA/FIM Supercross 2021 έχουν ξεκινήσει αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αναμένονται νέες μεταγραφές και νέες ομάδες που θα αντικαταστήσουν αυτές που αποσύρθηκαν. Ας δούμε όμως μερικά τελευταία νέα από το μεταγραφικό παζάρι.

Οι αδερφοί Lawrence στο HRC
Μετά το κλείσιμο της ομάδας Geico Honda σχεδόν όλοι οι αναβάτες της ομάδας έμειναν χωρίς ομάδα εκτός όμως από τους αδερφούς Jett και Hunter Lawrence. H Honda σχεδίαζε να παραμένει στην μικρή κατηγορία των 250 και την προσπάθεια αυτή θα αναλάβει για την νέα χρονιά η ομάδα της στα 450..η γνωστή HRC.

O Jo Simoda στην PCK
Ένας ακόμα αναβάτης της Geico Honda που βρήκε σύντομα δουλειά μετά το κλείσιμο της ομάδας είναι ο Jo Simoda που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Pro Circuit Kawasaki. H τρίτη του θέση στο πρωτάθλημα 250 Ανατολής και η κατάκτηση του τίτλου “rookie” της χρονιάς τον έφερε εύκολα σε μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες του πρωταθλήματος μαζί με τους Austin Forkner, Seth Hammaker Jordon Smith και Cameron McAdoo. 

Στην Yamaha και ο Alex Martin
H μεταγραφή-επιστροφή του Jeremy Martin στην Yamaha ήταν μια είδηση η οποία έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Όμως μετά το κλείσιμο της JGR τον δρόμο για την Yamaha θα ακολουθήσει και ο αδερφός του Alex, επιστρέφοντας και αυτός στην εταιρεία που γνώρισε επιτυχίες. Δεν θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Jeremy αλλά φημολογείται ότι θα είναι με την Manluk/Rock River Yamaha.

Ο Broc Tickle στην Smartop Honda
Μετά την ποινή του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο Broc Tickle προσπάθησε να συνεχίσει την καριέρα του στο motocross και βρέθηκε να αντικαθιστά τραυματίες αναβάτες ομάδων μέσα στην χρονιά. Για το 2021 η Smartop Honda τον προσέλαβε στην ομάδα της μια και τελικά δεν τα βρήκανε με τον Jκαι θα ενταχθεί μαζί με τους Shane McElrath, Vince Friese και Benny Bloss.

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...