H SUZUKI ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Μετά τον COVID-19 ο κόσμος θα είναι διαφορετικός από ότι τον είχαμε γνωρίσει ειδικά, στον εμπορικό τομέα. Λίγο καιρό πριν είχαμε την ανακοίνωση της Kawasaki για αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, και τώρα ήρθε η σειρά της Suzuki να κάνει το ίδιο. Βέβαια, εκτός από την πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου αναβατών στο MotoGP, η Suzuki έχει αναστείλει όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά της προγράμματα με πιο πρόσφατη την λήξη της συνεργασίας με την JGR στο αμερικανικό πρωτάθλημα AMA MX/SX.

Πρόσφατα ανακοίνωσε και την διάσπαση των δραστηριοτήτων της Suzuki Motorcycle / ATV και Marine Division στην προσπάθεια της να κάνει τους δύο τομείς, πιο ευέλικτους και περισσότερο εξειδικευμένους στο αντικείμενο τους.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση από την Suzuki:

Εκτελώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης για το μέλλον, η Suzuki Motor of America, Inc. ανακοίνωσε ότι θα αναδιαρθρώσει τις δραστηριότητές της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η νέα κατεύθυνση θα αναδιοργανώσει το Suzuki Motorcycle / ATV και Marine Division σε δύο ξεχωριστές εταιρείες που πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου 2021. Αυτός ο νέος οργανισμός έχει σχεδιαστεί για να δώσει και στις δύο νέες εταιρείες την καλύτερη ευκαιρία να βελτιστοποιήσουν την επιτυχία τους στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους.

Suzuki Motor USA, LLC. θα εδρεύει στο Brea της California, την εταιρική έδρα της Suzuki στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1981. Η Suzuki Marine USA, LLC. θα εδρεύει στην Tampa της Florida, στην καρδιά της ναυτιλιακής επιχείρησης της Βόρειας Αμερικής. Η Suzuki εισήλθε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1963 και αρχικά εδρεύει στη Santa Anna της California, προτού μετακομίσει στο ορόσημο, και εμπνευσμένο κτίριο παγόδα, στη Santafe Springs της California.

Ο Satoshi Uchida θα είναι Πρόεδρος και ο Masami Haga θα είναι αντιπρόεδρος της νέας εταιρείας μοτοσικλετών / ATV. Ο Masahiro Yamamoto θα υπηρετήσει ως Πρόεδρος της νέας ναυτιλιακής εταιρείας. “Τόσο οι μοτοσικλέτες / ATV όσο και οι ναυτιλιακές κατηγορίες απολαμβάνουν σταθερή επιτυχία στις αντίστοιχες επιχειρήσεις τους”, δήλωσε ο Uchida. «Καθώς προχωρούμε στην αναδιοργάνωση σε δύο ξεχωριστές εταιρείες, προσβλέπουμε στη Suzuki να συνεχίζει να ευδοκιμεί στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της αναδιοργάνωσης είναι η ενίσχυση κάθε επιχείρησης. Βασικοί στόχοι είναι η επίτευξη μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας, η επιτάχυνση της λήψης αποφάσεων και η τοποθέτηση κάθε εταιρείας για αυξημένες πωλήσεις και ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!