WESS 2021 – H KTM ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ J.WALKER

Για πολλά χρόνια ο Jonny Walker ήταν η σημαία της ΚΤΜ στους αγώνες Hard Enduro, κερδίζοντας μαζί τίτλους και διακρίσεις ανάμεσα στους καλύτερους του είδους. Μετά από οχτώ χρόνια, ο 29χρονος Βρετανός και η αυστριακή ομάδα δεν θα είναι πια μαζί.

Η ομάδα της Red Bull KTM στο Hard Enduro διανύει μια φάση ανοικοδόμησης και αλλαγών, κάτι που σημαίνει νέα πρόσωπα και καταστάσεις στο δημοφιλέστερο αγώνισμα του enduro στον κόσμο. Αναπόφευκτα, πολλά νέα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους και τα επόμενα χρόνια περνάμε σε μια αλλαγή φρουράς για τους κορυφαίους αναβάτες που εδραίωσαν το άθλημα στις συνειδήσεις του κόσμου όπως ο Jonny Walker.

Ο Jonny ξεκίνησε την εκστρατεία του στο Hard Enduro με μοτοσυκλέτες της KTM το 2010 μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο Trial. Ως τότε o 19χρονος, ανέβαινε στις τάξεις του enduro πριν υπογράψει την πρώτη του επίσημη συμφωνία με την KTM το 2011. Λίγο αργότερα, ο Walker μεταπήδησε το 2012 στην ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing. Ο Walker κέρδισε το Red Bull Erzbergrodeo τον τίτλο του Hare Scramble εκείνης της χρονιάς, τον οποίο υπερασπίστηκε με επιτυχία το 2013.

Το 2015 ο Jonny πήγε στο επόμενο επίπεδο, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους extreme enduro αναβάτες μετά την κατάκτηση των, The Tough One, Red Bull Romaniacs, Red Bull Hare Scramble, Hell’s Gate και Red Bull 111 Megawatt. Παρά τους αρκετούς του τραυματισμούς, που οδήγησαν σε μακροχρόνια αποθεραπεία τα επόμενα χρόνια, ο συμπαθής Βρετανός συνέχισε να φέρνει τερματισμούς στο βάθρο σε αγώνες Hard Enduro και στο πρωτάθλημα WESS.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...