ENDUROGP 2021 – TM KAI BOANO MAZI ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

TM-Boano Factory Team είναι το νέο όνομα για την επίσημη ομάδα αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2021 για τον Ιταλό κατασκευαστή TM, με τον Jarno Boano να ολοκληρώνει 15 χρόνια συνεργασίας με το εργοστάσιο της Beta, μια συνεργασία που έδωσε 10 παγκόσμιους τίτλους.
Η νέα συνεργασία μεταξύ της Boano και του εργοστασίου της TM, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει σε αγώνες MotoGP και MXGP μαζί με τις άλλες αγωνιστικές τους δραστηριότητες, θα έχει την πολύ έμπειρη ομάδα που είναι υπεύθυνη για την επίσημη ομάδα παγκόσμιου πρωταθλήματος και θα αναλάβει την ευθύνη της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των μοτοσικλετών της.

Ως μακροχρόνια ανεξάρτητη ομάδα στα paddock Παγκόσμιου Πρωταθλήματος EnduroGP, η Boano Racing έχει συσχετιστεί με την Beta από τότε που ο Jarno Boano, έκανε τη μετάβαση από αναβάτης σε προπονητής το 2005.

Ως μια σημαντική και δημοφιλής φιγούρα στα paddocks, ο ίδιος ο Jarno ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω των τρελών μαλλιών του ή του λαχταριστού χαρακτήρα του, αλλά και επειδή έχει παραδώσει σταθερά μια σειρά από Junior αναβάτες στην κορυφή των βάθρων.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής τους συνεργασίας με την Beta, η Boano μετέτρεψε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιους πρωταθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Steve Holcombe, Bradley Freeman, Matteo Cavallo και Jamie McCanney. Όταν, το 2019, πέτυχαν την υψηλότερη διάκριση κερδίζοντας τον παγκόσμιο τίτλου EnduroGP με τον Brad Freeman, ήταν κάτι πρωτοποριακό για αυτήν την απίστευτα καλά οργανωμένη ανεξάρτητη ομάδα.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...