YZ BLU CRU CUP 2021 – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Άνοιξαν οι εγγραφές για την σειρά YZ125, YZ85 και YZ65 bLU cRU FIM Europe Cup για το 2021, στην οποία οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν για μια θέση στο Yamaha bLU cRU Superfinale, που θα διεξαχθεί για άλλη μια φορά μαζί με το Monster Energy Motocross of Nations. 120 νέοι αναβάτες YZ που αγωνίζονται στη σειρά YZ bLU cRU FIM Europe Cup 2021 θα προσκληθούν από τη Yamaha για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να αγωνιστούν μαζί με τα μεγαλύτερα αστέρια του motocross, στο πιο διάσημο γεγονός της σεζόν.

Εκτός από αυτήν την εμπειρία, ένας αναβάτης σε κάθε κατηγορία YZ cup θα λάβει πολύτιμη υποστήριξη από τη Yamaha Motor Europe το 2022.

Από το 2015, το YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup ήταν η καλύτερη ευκαιρία για νέους αναβάτες motocross να βρουν τα βήμα τα τους στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων, μια ευκαιρία που επεκτάθηκε επιτυχώς στους αναβάτες YZ85 και YZ65 το 2019.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για αναβάτες που οδηγούν είτε YZ125, YZ85 ή YZ65 σε ένα από τα εγκεκριμένα εθνικά πρωταθλήματα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι αναβάτες θα συγκεντρώσουν πόντους bLU cRU και οι 40 καλύτεροι σε κάθε κατηγορία θα κληθούν να αγωνιστούν στο bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale που αναμένεται να λάβει χώρα στο διάσημο Monster Energy FIM Motocross of Nations στην Imola της Ιταλίας.

Ανάλογα με την κατάσταση γύρω από την πανδημία COVID-19, οι τρεις πρώτοι αναβάτες από κάθε κατηγορία που αγωνίζονται στο SuperFinale θα συνοδεύονται από δύο αναβάτες wild card από κάθε κατηγορία στο bLU cRU Masterclass, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σεζόν.

Το bLU cRU Masterclass είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δώσει στους νέους αναβάτες, μια γεύση του τι μπορεί να αντιμετωπίσουν στον αγωνιστικό κόσμο, καθώς και να είναι μέρος για να λαμβάνουν εμπειρίες και συμβουλές από τους πρεσβευτές του bLU cRU της Yamaha Racing. Στο τέλος του Masterclass, που λαμβάνει χώρα σε τρεις ημέρες, ένας αναβάτης YZ125 θα επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Επίσημη Ομάδα EMX125 της Yamaha, όπου αυτός ή αυτή θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα EMX125 το 2022, και οι 65 και 85 αναβάτες θα κερδίσουν τεχνική υποστήριξη από την GYTR για την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση που το Masterclass δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω πανδημίας, οι νικητές θα επιλεγούν με βάση την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος.

Για τους αναβάτες που θέλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να πάνε την οδήγησή τους στο επόμενο επίπεδο, τώρα είναι η ώρα να συμμετέχουν. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο και εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό. Οι συμμετοχές θα κλείσουν στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετέχετε στο YZ bLU cRU FIM Europe Cup 2021.

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...