RALLY DAKAR 2021 – H HONDA ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤAI ΤΟ #1

Δεδομένου ότι η επίσημη ομάδα της Honda επέστρεψε στο Rally Dakar το 2013 μετά από απουσία 23 ετών, μια από τις μοτοσυκλέτες της ομάδας, για πρώτη φορά, θα αγωνιστεί με το #1. Η Monster Energy Honda Team θα προσπαθήσει να επαναλάβει το επίτευγμα που πέτυχε ο Ricky Brabec πέρυσι, καθώς αντιμετωπίζουν ένα νέο στόχο και μια νέα πρόκληση.

Ricky Brabec

Ο ήχος της περσινής επιτυχίας παύει να ακούγεται. Οι μεγαλύτερες εκφάνσεις χαράς και ικανοποίησης αποτελούν τώρα η ιστορία, με το ΟΝΕΙΡΟ της νίκης του Rally Dakar να έχει επιτευχθεί τελικά. Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, η θριαμβευτική ομάδα του περασμένου έτους είναι έτοιμη να επαναβεβαιώσει τη μεγάλη πρόκληση που δοκιμάζει τους ανταγωνιστές, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό στα απόλυτα όριά τους.

Η Monster Energy Honda Team βρίσκεται ήδη στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας, κάνοντας τις τελευταίες προετοιμασίες στο ξενοδοχείο, μετά τις αναγκαίες εξετάσεις COVID-19, πριν από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου.

José Ignacio Cornejo

Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει ακόμα μια μάχη στο Rally Dakar του 2021 σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι ο Αμερικανός Ricky Brabec. Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έχει υποβληθεί σε πολύ προσεγμένες προετοιμασίες πριν από τον αγώνα, προκειμένου να φτάσει στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Οι Ricky Brabec, José Ignacio Cornejo, Kevin Benavides και Joan Barreda είναι οι τέσσερις εργοστασιακοί αναβάτες που παρατάσσονται για την ομάδα Monster Energy Honda, όλοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Dakar. Η ομάδα φτάνει στο Rally Dakar σε κορυφαία φυσική κατάσταση, ελπίζοντας να ξαναζήσει την αίσθηση σηκώνοντας το τρόπαιο του τρίτου νικητή του Dakar Touareg.

Kevin Benavides

Το Honda CRF450 RALLY, με τον αριθμό #1

Η Honda θα φέρει για άλλη μια φορά τον αριθμό #1 στο φέρινγκ της για πρώτη φορά σε πάνω από 30 χρόνια. Ο Gilles Lalay κέρδισε το Rally Dakar το 1989 και κανένας άλλος αναβάτης της Honda δεν το έχει φορέσει από τότε μέχρι το 2020. Το CRF450 RALLY του αμερικανού αναβάτη φέρνει με υπερηφάνεια τα διακριτικά του νικητή. Ο Ricky Brabec θα συνοδεύεται από τρεις άλλους κορυφαίους αναβάτες: τον Χιλιανό José Ignacio Cornejo (# 4), τέταρτο πέρυσι, ο οποίος παρουσιάζει ένα πολύτιμο πλεονέκτημα, προσαρμοσμένος καλά στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας. Παράλληλα, θα είναι ο αναβάτης από την Αργεντινή Kevin Benavides (# 47), δεύτερος το 2018. Θα είναι ένας ακόμα αναβάτης που φιλοδοξεί να διεκδικήσει τη συνολική νίκη, ερχόμενος από την νίκη στο Rally της Ανδαλουσίας. Δεν απαιτείται ιδιαίτερος σχολιασμός για τον Joan Barreda (# 88). Μέχρι τώρα ένας θρυλικός αναβάτης του Dakar, έχοντας συμμετάσχει έντεκα φορές και αποτελεί τον αγωνιζόμενο αναβάτης με τον υψηλότερο αριθμό νικών στη σε ειδικές(24).

Joan Barreda

Το Rally Dakar του 2021 ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου στην Jeddah και πρόκειται να τελειώσει στην ίδια πόλη της Σαουδικής Αραβίας στις 15 του ίδιου μήνα μετά από συνολική διαδρομή 7.649 χιλιομέτρων, για να περιλαμβάνει περίπου 4.767 χιλιόμετρα.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...